Barcelona, 10 d’octubre de 2019. BANC a través d’un conveni amb MicroBANK, ajuda als emprenedors a aconseguir finançament per projectes de caràcter innovador, amb un import màxim de 50.000€. En aquest cas la xarxa BANC ha aconseguit un Microcrèdit per l’empresa  “Albert Massot SL”

Albert Massot SL es una societat que es va crear l’any 2017 tot i que anteriorment realitzava l’activitat que porta a terme l’empresa el propi Albert Massot com a autònom. L’empresa es dedica a la producció de pròtesis dentals personalitzades utilitzant tecnologia puntera del sector començant per la realització d’escanejos digitals `per tal de minimitzar els errors en la presa de mesures. Posteriorment utilitzen la tecnologia d’impressió 3D amb materials com la ceràmica o el zirconi per oferir productes amb una alta relació qualitat-preu. La innovadora empresa ofereix inclús pròtesis dentals hipo-alergèniques.

El servei que ofereix Albert Massot per tant es millorar el benestar de les persones que requereixen pròtesis dentals, oferint a les clíniques amb les quals col·laboren un producte diferenciat a partir de noves tècniques productives innovadores i nous materials que s’adapten a les necessitats dels seus clients.

Sobre BANC

BANC va ser la primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels, que va néixer per iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació. A l’hora, BANC compta amb el recolzament d’ACCIÓ i està integrada en la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), i és membre de la Xarxa Espanyola de Business Angels (ESBAN) i de la European Business Angels Network (EBAN). Durant el 2018, la xarxa BANC ha contribuït a capitalitzar 424.000€ en equity, que es reparteixen en quatre operacions que han mobilitzat 310.000€ de business angels i 114.000€ dels mateixos promotors.

BANC – BUSINESS ANGELS NETWORK DE CATALUNYA

C/Veneçuela, 103, 1r pis (districte 22@) – 08019 Barcelona

Tel: 93 266 70 67 – info@bancat.com