Ahir dimecres, DRYOX HEALTH S.L. i OPENTECA S.L., empreses amb projectes adscrits a Business Angels Network Catalunya, van mantenir una trobada personalitzada amb l’equip analista d’ENISA.

Business Angels Network Catalunya dona suport i assessorament durant tot el procés de tramitació de les línies de finançament de l’entitat. A més, ofereix la possibilitat, amb l’acompanyament dels consultors de la xarxa, de gestionar trobades individualitzades amb l’equip analista d’ENISA, per així augmentar les possibilitats d’èxit de les operacions.

DRYOX HEALTH S.L. és una empresa dedicada al sector de la salut, especialitzada en solucions tòpiques per tractar afeccions palmars i axil·lars. El seu enfocament innovador se centra en el desenvolupament de productes per a malalties relacionades amb els desequilibris de l’acetilcolina.

OPENTECA és una plataforma innovadora de comparació d’hipoteques. Ofereix un servei gratuït que digitalitza i personalitza el procés per connectar els clients amb ofertes adaptades. Funciona com un marketplace que utilitza tecnologia avançada per considerar variables personals i criteris de risc bancari facilitant la presa de decisions hipotecàries informades i optimitzades.

Aquest acte, organitzat per Business Angels Network de Catalunya, s’emmarca dintre de les diferents activitats que realitza en el marc del programa Emprèn Cat, per a l’impuls i suport de l’emprenedoria; en concret per l’enfortiment de l’ecosistema emprenedor.