Barcelona, 10 d’octubre de 2019. BANC a través d’un conveni amb MicroBANK, ajuda als emprenedors a aconseguir finançament per projectes de caràcter innovador. En aquest cas la xarxa BANC ha aconseguit un Microcrèdit per l’empresa  “Albert Massot SL”

Albert Massot SL es una societat que es va crear l’any 2017 tot i que anteriorment realitzava l’activitat que porta a terme l’empresa el propi Albert Massot com a autònom. L’empresa es dedica a la producció de pròtesis dentals personalitzades utilitzant tecnologia puntera del sector començant per la realització d’escanejos digitals `per tal de minimitzar els errors en la presa de mesures. Posteriorment utilitzen la tecnologia d’impressió 3D amb materials com la ceràmica o el zirconi per oferir productes amb una alta relació qualitat-preu. La innovadora empresa ofereix inclús pròtesis dentals hipo-alergèniques.

El servei que ofereix Albert Massot per tant es millorar el benestar de les persones que requereixen pròtesis dentals, oferint a les clíniques amb les quals col·laboren un producte diferenciat a partir de noves tècniques productives innovadores i nous materials que s’adapten a les necessitats dels seus clients.

Sobre BANC

BANC va ser la primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels, que va néixer per iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació. A l’hora, BANC compta amb el recolzament d’ACCIÓ i està integrada en la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), i és membre de la Xarxa Espanyola de Business Angels (ESBAN) i de la European Business Angels Network (EBAN). Durant el 2018, la xarxa BANC ha contribuït a capitalitzar 424.000€ en equity, que es reparteixen en quatre operacions que han mobilitzat 310.000€ de business angels i 114.000€ dels mateixos promotors.

BANC – BUSINESS ANGELS NETWORK DE CATALUNYA

C/Veneçuela, 103, 1r pis (districte 22@) – 08019 Barcelona

Tel: 93 266 70 67 – info@bancat.com