Emprenedors

La xarxa BANC, durant aquest 2020, ja ha aconseguit 1.609.000€ en finançament: 709.000€ amb ajuts i préstecs tous i 900.000€ en finançament equity

Què pensen de BANC els emprenedors?

“Amb BANC l’ajuda, l’assessorament i seguiment de tot el procés amb ENISA ha estat fàcil a l’hora que formatiu per a l’empresa.”
Josep i Jose

La Café

“Estem molt agraïts a BANC perquè son molt proactius en la recerca de finançament i contactes de distribució per a la nostra start-up. Fins ara BANC ens ha aconseguit un préstec Microbank, que dos inversors hagin compromès una aportació de capital, visites amb potencials distribuïdors i poder participar a fòrums d’inversors internacionals. A més el tracte personal és impecable i estan pendents de les nostres necessitats.”
Enric M.

The ISSIMO Fruit Family

“He trobat el Servei de BANC molt correcte, destacaria la constància que han tingut en tot moment, m’he sentit molt a gust en el meu tracte amb l’assessor i sens dubte recomanaria a un nou projecte col·laborar amb BANC, s’han plasmat els nostres objectius en el punt més àlgid de la idea del nostre projecte.”
Gabriel F.

Tekefingers

“Des del primer moment van entendre el nostre model de negoci i necessitats, ens van acompanyar en totes les fases fins a aconseguir l’objectiu plantejat. Seguirem comptant amb BANC, la nostra empresa creix i les seves necessitats també, cal envoltar-se d’un equip dinàmic i professional.”
Orlando P.

Ictiva

“Hola, em dic Chris Murphy i no puc lloar prou a BANC pel seu suport i ànim pel seu suport durant la posada en marxa del nostre nou negoci de comerç electrònic. Som la primera empresa del món que proporciona el servei tecnològic específic als minoristes en línia i BANC va entendre immediatament les nostres necessitats i l’enfocament del nostre projecte. A BANC hem rebut un assessorament expert d’alt nivell i continuen essent fundamentals per estructurar el nostre negoci de cara a convertir-se en un dels serveis essencials de comerç electrònic no només a Espanya, sinó a la resta del món.”
Chris Murphy

OPIN

“Sóc el Jose Antonio Marta, CEO de Splacing , i des de BANC vam tenir una gestió i atenció d’acord a les nostres expectatives, amb tot l’equip intern. Vàrem aconseguir l’objectiu de finançament previst i durant el procés intern amb l’Àlex, en la redacció de la memòria i revisions del Bussines Plan, també vam poder detectar possibles millores en el nostre model de negoci. Recomano el seu servei a altres emprenedors o empreses “
Jose Antonio M.

Splacing

“Del servei BANC, destacaria la seva eficàcia, així com el tracte obtingut, amb una comunicació molt bona i fluida. Sense cap dubte recomanaria la xarxa a un nou projecte que busqui finançament.”
Salvador T.

Asutec

“Estem molt contents amb el servei i el suport que ha donat BANC a la nostra startup. Ens ha permès despreocupar totalment de la tramitació del ENISA, fent un molt bon seguiment del procés. Destaco la relació personal i professional que ens han ofert els seus consultors per trobar finançament.”
Juanjo V.

“Ara fa uns pocs mesos vaig tenir la circumstància favorable de reunir-me amb l’equip de BANC. Com a emprenedora jove, recent i amb poc temps a Espanya les oportunitats de finançament es van veure una mica limitades. Malgrat això, gràcies al recolzament, orientació, guia i suport absolut en la tramitació que BANC li va dedicar al meu projecte, es va fer possible l’obtenció d’un préstec bancari amb millors condicions de finançament. Durant els passats 3 mesos BANC i el seu equip van estar en contacte directe i fluid amb mi per realitzar tot el relacionat amb aquest crèdit tan important que necessitava per poder donar aquest últim impuls a l’inici del meu negoci ETNOLABS. Sobretot estic molt agraïda a l’Elena i l’Àlex que van aportar el seu millor esforç i dedicació al meu projecte”.
Niuska A.

Etnolabs

“Vam poder tirar endavant el nostre projecte gràcies a BANC, ens varen ajudar en tot allò que necessitàvem. BANC va mostrar un gran interès en la nostra start-up i un molt bon tracte i relació del coneixement del mercat d’inversors. Gràcies a ells el procés va ser ràpid i total. Molt content amb la relació amb l’assessor obtinguda, va ser fluida i va explicar-nos tot el funcionament del procés.”
Guillermo C.

FindYourTravel

“BANC ens va ajudar molt a potenciar la cerca d’inversors i finançament durant les primeres etapes de l’empresa.  En aquell moment els Business Angels eren inaccessibles per a nosaltres, i ells ens van ajudar a tancar un acord. Aquella ampliació de capital, encara que  no va ser tan gran com les que realitzem a dia d’avui, va ser igual o més important per a la startup.”

Marc M.

Minoryx

“Gràcies a BANC vàrem poder tancar la primera ronda d’inversió de 210.000€ per a la startup. Un Business Angel de BANC va actuar com a lead investor i posteriorment es van sumar un Venture Capital, ENISA i un altre Business Angel. L’analista de BANC que va liderar l’operació va facilitar i accelerar la negociació del pacte de socis amb tots els implicats (3 fundadors + 4 inversors professionals).”
Antoni G.

Billage