startup 1
Plataforma elearning que potencia l’entrenament corporatiu a través de la col·laboració, personalitzant-lo a la tipologia de cada client.
startup 1
Cosmètica natural. Formula els seus propis productes, apostant per la innovació a partir de l’economia circular amb la finalitat d’aconseguir actius naturals.
startup 1
Estudi de disseny i desenvolupament de webs i aplicacions. Ofereix serveis de programació i consultoria sobre digitalització de processos de venda i màrqueting digital.
startup 1
Consulta veterinària
startup 1
Empresa que dissenya i ven productes d’higiene femenina innovadors i ecològics.
startup 1
Taller de disseny i confecció de roba de punt.
startup 1
Web semàntica 3.0, enfocada al camp de la medicina i nutrició de precisió.
startup 1
Property Buyers és una plataforma que ofereix un servei d’assessorament al mercat del Real Estate per a l’adquisició d’un actiu inmmobialiari.
startup 1
Primera App Xarxa Social amb un component de gamificació per a usuaris, component de creació de continguts per a influencers i component de màrqueting per a marques comercials.
startup 1
LOB Tech és una App que fent servir Machine Learning i Intel·ligència Artificial permet millorar la forma de jugar al pàdel.
startup 1
ONservice Dental fa localitzacions d’implants dentals per a fabricants d’estructures dentals
startup 1
Inbound Colours és una nova agència de màrqueting digital especialitzada en Inbound Màrqueting, Màrqueting de Continguts i Màrqueting Automation.
startup 1
Consultora de selecció de personal per empreses innovadores que busquen perfils tècnics molt específics, amb validació inclosa.
startup 1
PANDA MOTOS és una plataforma de venda de motos online, que aconsegueix transformar digitalment el procés d’adquisició de motos tradicional, creant un esquema àgil, senzill i còmode.
startup 1
Distribució de màquines de cafè que poden substituir les cafeteres de càpsules als llocs de treball, amb la possibilitat de realitzar el cafè directament de la torrefacció.
startup 1
SUNPLEX és una spin off de DDUUEETT que ha creat plataformes B2C de productes de la seva cartera i consumibles, a través de pàgines web pròpies i de Marketplace.
startup 1
OPIN ofereix solucions per omplir el buit de seguretat en el procés de Ecommerce pel que es perden milions d’euros cada any. Mitjançant la generació d’una identitat digital es supervisa que cada lliurament ha estat rebut correctament pel comprador.
startup 1
ETNOLABS , és una marca  100% natural i innovadora de  Bio-cosmètics i aliments funcionals basada en l’ús d’ingredients naturals i primitius que estaven presents en civilitzacions passades. Els productes s’elaboren amb formulació pròpia i única.
startup 1
The ISSIMO Fruit Family és una gamma de dotze receptes líquides úniques, de fruites i espècies naturals envasades en monodosis. Afegides a les begudes alcohòliques les transformen en uns còctels excepcionals afruitats i amb un menor contingut alcohòlic.
startup 1
CESC-IT, desenvolupa software per a empreses i organismes públics. Gràcies a diferents programes de software ERP, ajuda a les empreses a planificar els seus recursos empresarials. Aquests programes es fan càrrec de diferents operacions internes de l’empresa, des de la producció a la distribució o els recursos humans.
startup 1
SPLACING MARKETPLACE simplifica el procés de la recerca i captació de professionals per a la realització d’una reforma o un projecte dins d’un espai laboral.
startup 1
AUTOPAY4, ha desenvolupat una màquina de cobrament, tant per efectiu com targeta, petita i totalment adaptable a diferents dissenys i colors. Ofereix  la possibilitat de personalitzar-la a cada negoci amb sistemes de promocions, vídeos, fotografies així com E-commerce.
startup 1
A través d’una plataforma d’anuncis d’allotjaments s’aconsegueix facilitar  tot el procés per aconseguir apartaments, per al públic  francès, centrant-se en teleoperadors.
startup 1
Innovadora aplicació que permet gravar determinats moments de jocs esportius que resultin d’interès.
startup 1
Millora el benestar de les persones que requereixen pròtesis dentals, oferint a les clíniques un producte diferenciat a partir de noves tècniques productives innovadores i nous materials que s’adapten a les necessitats dels seus clients.
startup 3
Empresa pionera que ha desenvolupat una plataforma que permet generar sistemes (software) de trading automàtic amb una metodologia intuïtiva i innovadora, permetent als clients validar l’efectivitat de les estratègies amb simulacions.
startup 1
Negoci dedicat a la venda de tequeños. L’empresa ven per primera vegada sabors de tequeños diferents al tradicional de formatge com, per exemple, de poma, galeta o xocolata. 
startup 1
Software que automatitza els processos de seguiment d’importacions i exportacions per via marítima i permet a les empreses saber a temps real, i des de qualsevol dispositiu mòbil, ordinador o tauleta, quan una mercaderia no arribarà a temps, preveient possibles demores i incidències.
startup 3
El Blockchain Institute & Technology, blintech, és el primer centre privat de formació reglada de Blockchain i tecnologies disruptives a nivell internacional. L’objectiu de Blintech és ajudar als professionals i empreses a ser líders en la revolució 4.0 que estem vivint.
startup 1
Salvar el coneixement generat en una conferencia o formació, fent-lo disponible en qualsevol moment.
startup 1
App que, a través de l’entreteniment i de la possibilitat de guanyar premis, connecta les marques amb els consumidors de manera molt efectiva. 
startup 1
Principal proveïdor europeu que permet l’automatització i motorització de cobertes de piscines i para-sols. 
startup 3
Ofereix la oportunitat de seguir i gaudir de les partides de videojocs / jocs electrònics
startup 3
Centre de Salut enfocat a l’atenció personalitzada i la multidisciplinarietat. 
startup 3
Tecnologia per tractar i curar malalties auto-immunitàries.
startup 3
Fabricació i comercialització de sandàlies.
startup 13
Nou model de fundes per iPhone que permeten utilitzar el telèfon molt còmodament amb una sola mà, de manera més pràctica.
startup 12
Operador logístic especialitzat en serveis dedicats a empreses de diferents sectors que creuen en els beneficis de externalitzar totalment o parcialment la seva activitat operativa.
startup 12
Plataforma bidireccional que dona impuls comercial en Europa a marques de mobiliari i aparatologia per qualsevol àrea del cuidat corporal. 
startup 1
Gimnàs online pensat per a tota la família, amb 21 activitats esportives diferents. Plataforma multiaccès.
startup 12
Operadora comercial de serveis de parking (intermediació), dissenyat i desenvolupant serveis, dins del concepte Smart City / Smart Parking, per facilitar als seus clientes la gestió d’aquest costos i l’obtenció d’estalvis.
startup 12
APP intel·ligent que ofereix entrenament personalitzat i de qualitat a un sector en creixement i amb molts potencials usuaris que reclamen una guia i assessorament per poder evolucionar i aconseguir nous reptes.
startup 12
Ajuda a empreses, autònoms i comunitats a adaptar-se a la LOPD (Llei de Protecció de Dades) i LSSICE (Llei de Comerç Electrònic) tant clients finals com clients de tota gestora, col·legi i assessoria a través de la opció Marca Blanca.
startup 12
Proporciona una millora de la vida dels nens i nenes que pateixen trastorns en el neurodesesenvolupament, als seus familiars i als professionals que els tracten a través de la tecnologia.
startup 12
Distribució de sistemes d’alumini per l’edificació: tancament de façanes i barana.
startup 14
Fan que l’art estigui a l’abast de tothom gràcies a les TIC i els dispositius mòbils.
startup 12
Aplicació web de gestió de negocis per a petits empresaris, ofereix eines integrades que permeten gestionar la facturació així com la gestió de projectes i la gestió documental.
startup 12
Donen un gir de 180 graus en el món de la moda, definint un sistema ètic.
startup 12
Nou mètode per prevenir la tuberculosi
startup 12
Desenvolupament d’una eina que prediu les avaries en motors i generadors elèctrics de processo de producció.
startup 12
Empresa biotecnològica dedicada a la prestació de serveis científics i tecnològics a les empreses farmacèutiques i de biotecnologia.
startup 12
Millora l’exploració de la motilitat ocular, incrementant l’eficàcia en els tractaments per a pacients que pateixen d’estrabisme.
startup 12
Desenvolupar nous medicaments dirigits als mecanismes biològics implicats en malalties rares per a les quals avui no hi ha tractament.
startup 5
Boutique d’events, mitjançant plantejaments i solucions a mida integrant els conceptes d’organització, estratègia, comunicació visual i disseny d’espai impulsen vendes i fidelitzen clients.
startup 12
Ordenar el canal d’una obra, connectant amb el client, professional i marques. BIG DATA sector construcció.
startup 12
Desenvolupament d’un sistema de seguretat per a bombers en l’interior d’edificis en flames que permet enregistrar l’estat de tot el personal actiu.
startup 8
Servei de certificació i arxiu de compres, transaccions i contractes electrònics.
startup 8
Comercialització de software de gestió integrada per a clubs i professionals del futbol.
startup 8
Disseny i fabricació de sistemes de tele-control per a la gestió eficient de l’aigua.