Qui som?

BANC, Business Angels Network de Catalunya, fomenta l’emprenedoria i l’accés al finançament.
BANC, Business Angels Network de Catalunya, és una institució privada que posa en contacte inversors privats (business angels) amb emprenedors que cerquen finançament per al desenvolupament dels seus projectes empresarials.

L’associació es va crear l’any 2002 per iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació AUTOOCUPACIÓ. També va comptar amb el suport de l’ Institut Català de Finances.

Va ser la primera xarxa catalana i espanyola de Business Angels. BANC s’adreça a inversors privats interessats a participar en nous projectes empresarials. Aquest inversors poden aportar valor afegit a les seves inversions, és a dir, capital, experiència, know-how i contactes empresarials.

BANC forma part de la Xarxa d’Inversors Privats (XIP) d’ACCIÓ i és membre principal de la European Business Angels Network (EBAN). També és membre de la Global Business Angels Network (GBAN) i Country Manager de la Global Entrepreneurship Network (GEN Spain).

A nivell espanyol, la xarxa és membre de la Fundación Privada para el Fomento de las Redes Business Angels en España (ESBAN) i de la Asociación Española de Business Angels (AEBAN).

L’objectiu de BANC és aportar un servei proper, personalitzat i de qualitat als seus inversors i emprenedors. Fomentant el networking entre aquests i els actors de l’ecosistema.