[:ca]

Sector agroalimentari

Revitalitza el consum de cafè en gra a partir d’un nou mecanisme eficient i integral, amb màquines connectades a internet, oferint un servei de renting i/o preu per consumició, destinades a oficines o llocs de treball i hostaleria.

Més saludable, més sostenible i més bo.

Import en recerca

100.000€

Sector agroalimentari

Receptes úniques de sucs de fruites i espècies naturals per a qualsevol tipus de beguda alcohòlica. Càpsules monodosis que faciliten la preparació d’excepcionals còctels afruitats i amb menor contingut alcohòlic.

Productes que generen negoci addicional a tota la cadena de valor: supermercats, hostaleria, distribuïdors i marques de begudes.

Import en recerca

215.000€

Sector agroalimentari

Venta d’un snack deliciós, de qualitat i no greixós. De diferents sabors. La marca vol expandir-se comerciant en punts de venda estratègics. Ideal per combinar amb altres productes gastronòmics.

Import en recerca

150.000€

[:es]

Sector agroalimentario

Revitaliza el consumo de café en grano a través de un nuevo mecanismo eficiente e integral, con máquinas onectadas a internet, ofreciendo un servicio de renting y/o precio por consumición, destinadas a oficinas o centro de trabajo y hostelería.

Más saludable, más sostenible y exquisito.

Capital en búsqueda

100.000€

Sector agroalimentario

Recetas únicas de mezclas de zumos de frutas para cualquier tipo de bebida alcohólica. Capsulas monodosis que facilitan la preparación de excepcionales cocteles afrutados y con menor contenido de alcohol.

Productos que generan negocio adicional a toda la cadena de valor: supermercados, hostelería, distribuidores y marcas de bebidas.

Capital en búsqueda

215.000€

Sector agroalimentari

Venta de un Snack delicioso, de calidad y no grasiento. De diferentes sabores. La marca quiere expandirse mediante el comercio en puntos de venta estratégicos. Ideal para combinar con otros productos gastronómicos.

Capital en búsqueda

150.000€

[:]