Els premis Creatic han repartit 5.000  i 3.000 € als guanyadors, VessConnect i PianoPocket

Mataró, 19 de novembre de 2016. El Centre de Congressos del TecnoCampus ha acollit La Nit del Emprenedors, un punt de trobada anual entre startups, empreses i emprenedors.

Durant la vetllada, que ha estat força participativa, s’ha fet el lliurament de la setzena edició dels premis a l’emprenedoria Creatic. Els premis son organitzats pel TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró, i compten amb Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) com a membre del jurat. A més, els premis tenen el suport del patrocini de les empreses Sirsa i Banc de Sabadell.

creatic

Font: El Periódico

Els guanyadors d’aquesta edició han sigut l’empresa VessConnect en la categoria start-ups i PianoPocket a la millor idea, i han rebut un premi de 5.000 i 3.000 € respectivament. VessConect ha desenvolupat un  dispositiu quirúrgic que simplifica les anastomosi, les unions quirúrgiques de vasos sanguinis. Mentre PianoPocket ha creat un teclat fàcilment plegable gràcies als teixits intel·ligents amb els quals ha estat produït.

EHeN-Emergency Health Network ha guanyat el premi en l’àmbit de l’emprenedoria universitària, i proposa desenvolupar una aplicació especialitzada per al servei d’emergències sanitàries.

Posteriorment, l’Ajuntament de Mataró ha fet entrega dels reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions a empreses i entitats del territori.

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).