2016_ict-sardenyaBusiness Angels Network de Catalunya present a la propera trobada de ICT Sardenya que se celebrarà els dies 6 i 7 d’octubre

La ITA, la Agencia Italiana per al Comerç Exterior, ofereix l’oportunitat de fer prospecció de projectes TIC a l’illa de Sardenya, tot donant a conèixer noves oportunitats per als Business Àngels d’arreu d’Europa.

La trobada se celebrarà a Cagliari, Sardenya, els propers 6 i 7 d’octubre, reunirà una setantena de projectes TIC de sectors diversos i Business Angels Network de Catalunya hi serà present a través del seu coordinador, l’Àlex d’Espona, a qui també l’acompanyarà un inversor convidat per la ITA i per la mateixa Xarxa Business Angels Network de Catalunya.  Aquesta trobada és el preludi de la Business Angels Week, del 14 al 16 de novembre, la campanya sectorial de sensibilització transnacional de l’activitat Business Àngel més important del món.

En l’esdeveniment, Business Angels Network de Catalunya espera adquirir dealflow per als mateixos inversors de la xarxa, conèixer nous Business Àngels i retrobar-se amb vells amics de l’ecosistema europeu d’inversió seed i Angel.

Font: Business Angels Network de Catalunya

Logo BAWeek 2015