El passat dimarts dia 15, va tenir lloc a la seu de Business Angels Network de Catalunya a Barcelona, la primera sessió informativa per presentar el Programa ACCME’13.

Davant d’una trentena d’emprenedors, representants de diferents projectes del sector cultural i creatiu, Laura Vila, analista de projectes de Business Angels Network de Catalunya, va explicar amb detall el contingut del programa.

15 projectes, prèviament seleccionats d’entre tots els projectes presents a les reunions informatives i interessats en formar part del programa,  participaran en un procés formatiu “Investment Readiness”. Mantindran trobades personals i mentoratge de Business Angels Culturals, sessions informatives que seran un punt de trobada entre emprenedors, inversors i l’ecosistema emprenedor cultural.

Finalment, com a cloenda del programa, 5 candidats tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes en un Fòrum d’Inversió davant de Business Angels Culturals.

L’objectiu d’ACCME’13 és el de generar creixement i riquesa econòmica per a les Indústries Culturals i Creatives del país, fomentant l’emprenedoria com a font de creativitat, creació de valor i generació de llocs de treball.

Pròximament obrirem una nova convocatòria per celebrar una nova reunió informativa a la que podran assistir-hi tots els emprenedors del sector cultural i creatiu interessats.

Font: Business Angels Network de Catalunya