[:ca]

Banc una vegada més col·labora amb el TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró en els  premis Creatic 2022.  Aquesta 22a edició, servirà per estimular i donar una oportunitat a projectes innovadors i/o tecnològics, oferint-los suport financer, logístic i d’acceleració.

Els projectes participants podran optar al següents premis:

I. Premis Creatic les millors iniciatives empresarials en l’àmbit de la tecnologia i la innovació, adreçats a persones majors de divuit anys i empreses de nova creació.
El premi a la millor iniciativa empresarial en l’àmbit de la tecnologia i la innovació, el premi a la millor iniciativa empresarial liderada per dones i el premi a la millor iniciativa amb impacte social.
II. Premi Creatic l’Emprenedoria Universitària del TecnoCampus, adreçat a estudiants dels centres universitaris TecnoCampus.
III. Premi Creatic al millor projecte emprenedor d’alumnes d’FP dels centres educatius de Mataró.

Els projectes participants han de complir aquests requisits:

• Els projectes hauran de ser innovadors o tecnològics
• Tenir per objectiu la creació d’una empresa, a partir d’una idea madura propera al mercat o, si aquesta ja existeix, l’empresa ha d’haver iniciat l’activitat aquest mateix any 2022
• Fixar el domicili fiscal de la futura empresa, o empresa ja existent, a la ciutat de Mataró.

El termini per presentar el teu projecte s’acabarà el 5 d’octubre a les 3 de la tarda. Per més informació cliqueu aquí.[:]