[:ca]Ahir dilluns, van tornar les trobades d’ENISA i Business Angels Network de Catalunya, on SPLACING MARKETPLACE va tenir l’oportunitat de presentar el seu projecte.

SPLACING MARKETPLACE simplifica el procés de la recerca i captació de professionals per a la realització d’una reforma o un projecte dins d’un espai laboral.

El propòsit d’aquestes trobades és el d’oferir als emprenedors la possibilitat de presentar els seus projectes a l’equip analista d’ENISA, per rebre el seu feedback i d’aquesta manera, augmentar les possibilitats d’obtenir finançament.

BANC disposa d’una àmplia experiència en l’assessorament i la tramitació d’aquests ajuts.

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres.[:es]Ayer lunes, volvieron los encuentros de ENISA y Business Angels Network de Catalunya, donde SPLACING MARKETPLACE tuvo la oportunidad de presentar su proyecto.

SPLACING MARKETPLACE simplifica el proceso de la investigación y captación de profesionales para la realización de una reforma o proyecto dentro de un espacio laboral.

El propósito de estos encuentros es el de ofrecer a los emprendedores la posibilidad de presentar sus proyectos al equipo analista de ENISA, para recibir su feedback y así aumentar las posibilidades de obtener financiación.

Business Angels Network de Catalunya dispone de una amplia experiencia en el asesoramiento y la tramitación de estas ayudas.

Si quieres más información, ponte en contacto con nosotros.[:]