Logo%20Bizbarcelona%202016[1]Els propers dies 1 i 2 de juny se celebrarà una nova edició del saló Bizbarcelona, al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Bizbarcelona comptarà amb les àrees Bizemprèn, dirigida a emprenedors, Bizpimes per a empreses i estrenarà l’espai BizEconomiaSocial, en què es donaran a conèixer propostes transversals relacionades amb l’economia social i solidària, cooperativa, col·laborativa i altres.

Els assistents al saló trobaran una àmplia oferta d’activitats: 200 conferències, intervindran 350 ponents, tindran lloc 4 tallers monogràfics, es realitzaran 19 activitats de networking, assistiran 85 expositors i es durà a terme un mercat de finançament i un altre de treball.

Business Angels Network de Catalunya com a entitat que forma part de la Bizcommunity, ha participat en totes les edicions del saló, aquest any tindrà una activa presència a diferents activitats:

*El dia 01 serà una de les xarxes d’inversors privats convidades a participar al Mercat del Finançament, on els projectes prèviament seleccionats per l’organització presentaran les seves propostes d’inversió en un speed dating amb business angels.

*L’Àlex d’Espona, coordinador de Business Angels Network de Catalunya, participarà el dia 01 a les 11h. a la taula debat, organitzada per ACCIÓ: “Les Xarxes d’inversors privats: què tenen a dir els inversors als emprenedors”

*El dia 01 tindrà lloc a les 16h. el Fòrum d’Iniciatives Universitàries, impulsat per estudiants de la Xarxa d’Emprenedoria Universitària, Marc Vila, analista de projectes de Business Angels Network de Catalunya, formarà part del jurat que haurà de valorar la qualitat de les propostes presentades.

*El dia 2 a les 11h., el Josep Franch, consultor de Business Angels Network de Catalunya, oferirà una conferencia que amb el títol: “Necessites un ‘business angel’ per al teu projecte empresarial?“ informarà sobre alternatives de finançament i orientarà als emprenedors sobre les característiques que ha de tenir un projecte per ser atractiu als ulls d’un inversor.

Si estàs interessat en assistir,  et donem accés gratuït al saló per aquests dos dies

Pots enviar-nos un correu a  info@bancat.com i et facilitarem un codi d’acreditació

Font: Business Angels Network de Catalunya