Jose Montero (LA CAFÉ): “BANC ens ha brindat l’oportunitat d’accedir a préstecs com els d’ENISA, que han sigut essencials per fer avançar el nostre projecte”

Jose Montero (LA CAFÉ): “BANC ens ha brindat l’oportunitat d’accedir a préstecs com els d’ENISA, que han sigut essencials per fer avançar el nostre projecte”

BANC ha aconseguit un nou cas d’èxit, en aquesta ocasió a través de la línia Creixement d’ENISA, amb l’aprovació d’un préstec participatiu per al projecte LA CAFÉ.

LA CAFÉ, proveeix de cafè i màquines superautomàtiques de cafè al sector B2B. Gràcies a aquest finançament l’empresa continuarà el seu creixement, consolidant-se i aconseguint una millora competitiva dins el seu sector.

El Jose Montero, cofundador del projecte, ens parla dels plans de futur de la startup.

Abans de res, expliqueu-nos quin es el vostre projecte! En què consisteix?

LA CAFÉ té com a principal objectiu oferir un servei de distribució de maquines de cafè i cafè per al sector B2B, posant èmfasi en la sostenibilitat, la innovació tecnològica i la qualitat inigualable. Amb la nostra proposta de cafè personalitzada per a entorns empresarials i les nostres màquines professionals connectades a la xarxa, estem redefinint completament l’experiència del cafè en el món corporatiu.

El nostre projecte es centra en la comercialització de màquines úniques, superautomàtiques, capaces de moldre el gra de cafè ecològic directament portat de la torrefacció i premsar-lo al moment per preservar tots els aromes i sabors del cafè, donant com a resultat un producte d’altíssima qualitat.

A més, les nostres màquines estan dotades de tecnologia innovadora que les connecta a les xarxes. Això permet tant als clients com a LA CAFÉ tenir un control total sobre les màquines i el seu ús. A través d’una aplicació, podem supervisar l’estat de les màquines, sol·licitar reposicions o reparacions, i fins i tot facilitar pagaments per les consumicions.

Com us ha ajudat BANC a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?

Amb el suport dels consultors de BANC, hem estat capaços de crear un pla de negoci consistent i convincent. Han compartit la seva experiència i coneixements en el camp financer, oferint-nos assessorament sobre les diverses opcions de finançament disponibles. A més, BANC ens ha brindat l’oportunitat d’accedir a préstecs com els d’ENISA, que han sigut essencials per fer avançar el nostre projecte.

Què fareu amb ell? Quins plans de futur teniu?

Amb el finançament obtingut, aspirem a continuar el nostre creixement i millora constants. L’objectiu fonamental de la nostra empresa és contribuir a fer del món empresarial un entorn més sostenible i millorar les ofertes disponibles al mercat actual. Busquem crear una sinergia positiva entre la qualitat d’un bon cafè, el benefici per al planeta i l’impacte positiu a les empreses. Amb aquest finançament, estem ben posicionats per continuar avançant cap a aquest objectiu i aportar un canvi positiu a l’experiència del cafè als llocs de treball.

BANC, disposa d’àmplia experiència en la tramitació de les diferents línies de finançament d’ENISA.

Oferint també la possibilitat d’una reunió personalitzada amb l’equip analista d’ENISA, per assegurar les possibilitats d’èxit de l’operació.

Si tu també vols finançar el teu projecte, posa’t en contacte i t’informarem!!

BANC, entitat adscrita a la xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya, a través del programa Emprèn Cat, ajuda i assessora a les persones emprenedores a trobar el finançament que necessiten per tirar endavant els seus projectes empresarials.

Joan de Haro (NURSE COOK): “BANC ha estat un aliat fonamental en la nostra recerca de finançament”

Joan de Haro (NURSE COOK): “BANC ha estat un aliat fonamental en la nostra recerca de finançament”

Nurse Cook, ha aconseguit, amb el suport i tramitació de BANC, finançament a través d’un microcrèdit.

Nurse Cook és un projecte que dona resposta a les necessitats alimentàries de persones amb patologies cròniques, oferint un servei de menús cuinats a domicili, personalitzat i d’alta qualitat.

Gràcies a l’ajut aconseguit, l’empresa podrà ampliar la seva capacitat de producció. El Joan d’Haro ens ho explica i com ha estat la relació amb BANC.

Abans de res, expliqueu-nos quin es el vostre projecte! En què consisteix?

Nurse Cook neix com una resposta innovadora i compromesa davant les necessitats alimentàries de persones amb patologies cròniques. El nostre projecte és un servei de menús cuinats a domicili que es personalitza segons les necessitats dietètiques  individuals de cada pacient. Desenvolupem una solució culinària amb l’objectiu de proporcionar als pacients amb les següents malalties: malaltia renal crònica, SIBO, síndrome de l’intestí irritable, diabetis, càncer, fetge gras i obesitat,  una alimentació equilibrada i deliciosa sense haver de preocupar-se de res.

Les receptes exclusives han estat desenvolupades en col·laboració amb la prestigiosa Fundació Alícia i validades per nutricionistes dels principals hospitals de Catalunya, això garanteix que cada plat compleixi amb els estàndards de qualitat més alts i que contribueix a millorar la salut i el benestar dels nostres clients.

Com us ha ajudat BANC a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?

BANC ha estat un aliat fonamental en la nostra recerca de finançament. Gràcies a la seva orientació i coneixements, hem explorat una àmplia gamma d’opcions de finançament que ens han permès avançar en el nostre projecte de manera efectiva.

Els consultors de BANC han estat professionals i compromesos, treballant junts amb nosaltres per avaluar les diverses opcions i garantir la viabilitat del nostre projecte. La seva orientació professional i experiència han estat decisives per complir amb els requisits i demandes del procés de finançament i presentar una sol·licitud sòlida i ben estructurada.

Què fareu amb ell? Quins plans de futur teniu?

Amb els fons obtinguts gràcies a aquest microcrèdit, un dels aspectes clau en què invertirem és l’ampliació de la nostra capacitat de producció, ja que, donat l’interès creixent en els nostres menús a domicili, és essencial poder satisfer les demandes de manera eficient i amb la més alta qualitat.

A més, posarem en marxa un nou sistema d’empaquetat utilitzant barquetes termosellades amb gas inerte. Aquesta tecnologia ens permetrà no només conservar la frescor i la qualitat dels plats cuinats, sinó també millorar-ne la durabilitat durant el transport i l’emmagatzematge.

Vols tirar endavant el teu projecte?

BANC t’ajuda a trobar el finançament que necessites!

Fes clic aquí i contacta amb nosaltres.


BANC, entitat adscrita a la xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya, a través del programa Emprèn Cat, ajuda i assessora a les persones emprenedores a trobar el finançament que necessiten per tirar endavant els seus projectes empresarials.

Free tickets for The European Angel Investment Summit 2023

Free tickets for The European Angel Investment Summit 2023

The European Angel Investment Summit 2023, taking place in Brussels on 10-11 October, is the annual conference where early stage investors, entrepreneurs and change-makers get together to fuel Europe’s growth.

The European Angel Investment Summit is the annual conference where early stage investors, entrepreneurs and change-makers get together to fuel Europe’s growth. The EAIS are a unique opportunity to connect meaningfully with other international colleagues that enable innovations to come to life.

This event is a must-attend for business angels, but also for any other early stage investment actor, supporter of entrepreneurship or innovation at large. The audience is typically made up by 50% business angels, 20% VCs, CVCs and PEs; 10% start-up entrepreneurs; 10% policy makers; 10% other start-up ecosystem stakeholders.

PROGRAM EAIS 2023

BANC are EBAN member, our community receive free tickets for#EAIS23! (Offer valid until 10 September)

Contact us to learn more about this offer. Register now!

Banc t’ajuda en el procés de certificació de la teva startup!

Banc t’ajuda en el procés de certificació de la teva startup!

A BANC, amb més de 20 anys impulsant empreses innovadores, ara oferim guia per a la certificació de STARTUPS que s’executa a través d’Enisa.

El BOE ha publicat l’Ordre PCM/825/2023, que regula els criteris perquè les startups accedeixin a beneficis reconeguts a la Llei de foment d’empreses emergents.

A continuació, es presenten alguns dels avantatges:

 • Reducció del tipus impositiu de l’ISOC fins al 15%.
 • Increment del límit de l’exempció fins a 50.000€ anuals en cas de lliurar opcions sobre accions als treballadors.
 • Major deducció per a inversions en noves empreses, amb un tipus d’un 50% i una base màxima de fins a 100.000€.
 • Bonificació durant 3 anys de les quotes de la Seguretat Social per als emprenedors autònoms que també treballin per compte d’altri.
 • Exempció de l’obligació d’obtenció del NIE per a inversors estrangers no residents.
 • Facilitats per a la prestació de garanties o pagaments a compte en cas de rebre subvencions.
 • Aplaçament de pagament de deutes tributaris.
 • Eliminació de taxes específiques per a la constitució d’una nova empresa.
 • Fomentar la creació i desenvolupament d’entorns controlats de proves per validar la viabilitat i l’impacte de nous models en activitats regulades.

Si la teva empresa és de base científica o tecnològica i té un model de negoci innovador, pots beneficiar-te!

Requisits per considerar-se empresa emergent

Contacta amb nosaltres per començar el procés de certificació!

Més informació

Esteve Doménech (LINVERD): “Sense la implicació absoluta i el suport de BANC, no hauríem pogut complir amb tots els requisits i les demandes del procés de finançament”

Esteve Doménech (LINVERD): “Sense la implicació absoluta i el suport de BANC, no hauríem pogut complir amb tots els requisits i les demandes del procés de finançament”

BANC ha aconseguit un nou cas d’èxit, en aquesta ocasió l’aprovació d’un ajut per al projecte LINVERD, a través de la línia AgroInnpulso d’ENISA.

LINVERD és el primer supermercat ecològic i sense plàstics de Barcelona.

L’Esteve Doménech, CEO de l’empresa, ens explica com ha estat la seva experiència treballant amb BANC i els seus plans de futur.

Abans de res, expliqueu-nos quin es el vostre projecte! En què consisteix?

LINVERD és el primer supermercat ecològic i sense plàstics de Barcelona. Estem compromesos a oferir productes d’alta qualitat, certificats com a ecològics, lliures de químics i que no perjudiquen ni a les persones ni al planeta. La nostra àmplia gamma de productes inclou aliments a granel, fruites, verdures, begudes, làctics, congelats i molts altres.

Busquem una compra saludable, propera, transparent i més conscient per al planeta. Creiem que és un moment important de reflexió i de canvis de consum. Lluny de campanyes de “green màrqueting” fals, busquem establir una relació directa amb el client on aquest sigui el prioritari.

La traçabilitat i transparència del nostre producte i dels nostres productors són la base d’un projecte real i autèntic. Cada dia, més persones s’uneixen a la nostra iniciativa i veiem que ara és el moment perfecte per fer aquest canvi, un canvi necessari.

La nostra visió és clara, proposar als nostres clients una compra sense tòxics, saludable i conscient. La nostra aposta és minimitzar l’impacte del plàstic en el consum, i és per això que incentivem la compra a granel.

Volem ser més que un supermercat, volem ser un lloc on pugueu confiar en cada producte i saber que el vostre suport té un impacte positiu en el planeta realitzant un consum responsable i conscient.

Com us ha ajudat BANC a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?

BANC ens ha obert les portes a conèixer un ventall de finançament molt més ampli del que coneixíem. Treballar amb ells com un equip ha sigut essencial per descobrir noves possibilitats de finançament, posant el nostre projecte i el seu potencial al centre de tot.

Els consultors de BANC ens han guiat de manera professional, canalitzant les opcions de finançament i valorant la viabilitat real del nostre projecte. Han estat part del nostre equip, estudiant i avaluant les diferents opcions per garantir que assolíssim el finançament desitjat.

Sense la seva implicació absoluta i el seu suport, no hauríem pogut complir amb tots els requisits i les demandes del procés de finançament.

Què fareu amb ell? Quins plans de futur teniu?

BANC ens ha ajudat en la tramitació d’una línia de finançament ENISA, que s’ha aprovat recentment.

El primer finançament es destinarà a automatitzar processos, invertir en la pàgina web, i en el desenvolupament d’una app pròpia. L’objectiu és fer realitat una compra en línia efectiva, ràpida, saludable i conscient, oferint una experiència positiva als clients.

LINVERD té previst centralitzar les compres online en un magatzem central per augmentar la capacitat de venda i millorar la rendibilitat.

Gràcies al suport de BANC, LINVERD està entusiasmat amb el futur i les oportunitats per créixer com a empresa compromesa amb un consum responsable i respectuós amb el medi ambient.

Necessites finançament per a la teva empresa?

BANC t’ajuda a trobar el finançament que necessites per tirar endavant el teu projecte !

Fes clic aquí i contacta amb nosaltres.

BANC, entitat adscrita a la xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya, a través del programa Emprèn Cat, ajuda i assessora a les persones emprenedores a trobar el finançament que necessiten per tirar endavant els seus projectes empresarials.

Matching “Oportunidad de Inversión: los minerales críticos responsables”

Matching “Oportunidad de Inversión: los minerales críticos responsables”

Ahir, 19 de juliol, BANC va organitzar una trobada virtual per presentar el projecte “Nueva oportunidad de inversión: los minerales críticos responsables”, davant d’inversors interessat en aquesta nova proposta d’inversió.

En Luis Puig, emprenedor que lidera el projecte, va compartir detalls essencials i informació específica sobre aquest projecte, que ja va ser presentat el passat 15 de juny en un acte organitzat per BANC a la seu de Foment del Treball.

Fruit d’aquesta jornada, i gràcies a l’interès suscitat entre els assistents, ha tingut lloc aquesta activitat,  que s’emmarca dintre de les diferents accions que BANC organitza en el desenvolupament del programa EmprènCat, de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu de promoure i fomentar l’emprenedoria i la inversió privada al nostre país.

European Angel Investment Summit

European Angel Investment Summit

Join the European Angel Investment Summit taking place in Brussels on October 10-11 for free! #EAIS23 is where angels, entrepreneurs and change-makers gather to fuel Europe’s growth. This event will allow participants a glimpse into the future, a chance to influence the course of tomorrow & a unique opportunity to connect meaningfully with international colleagues that enable innovations to come to life. In the 2023 edition, several themes will be explored, including:

 • Fueling Europe’s Growth with Ecosystem Collaboration and More Gender Inclusion.
 • Discovering Angel Investment across the World, Building Bridges within Europe and Fostering Collaboration between Africa and Europe.
 • The Latest EU Regulations for AI, IP, ESG, and Instruments for Angels and Startups.
 • Exploring Industry Trends and Sectors to Invest in, such as Impact, DeepTech, SpaceTech and more!

You can expect Inspiring keynotes such as Janneke Niessen, founding partner at CapitalT, serial entrepreneur, angel investor, and passionate advocate for diversity, and Kerstin Jorna, General Director for Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs at the European Commission.

And more, as we are EBAN members, our community receive free tickets for#EAIS23!

Contact us to learn more about this offer. Don’t wait any longer; Register now!

Oportunitat per a startups del sector HealthCare i Medical Devices: Impulsa el teu negoci amb el suport dels líders del Vallès

Oportunitat per a startups del sector HealthCare i Medical Devices: Impulsa el teu negoci amb el suport dels líders del Vallès

Busquem persones emprenedores del sector de la salut i les cures per ajudar-les a impulsar i fer créixer el seu negoci, conjuntament amb les principals empreses de l’ecosistema socio-sanitari del Vallès.

Inscriu-te per poder contactar amb el Consorci Sanitari de Terrassa, Mútua de Terrassa, Mohers, Vitaly, BBraun i moltes altres que t’ajudaran a tirar endavant la teva startup, generant sinèrgies amb l’ecosistema.

I tot això sense cost per a tu.

Posa’t en contacte i t’informarem

Projecte subvencionat pel departament d’Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus

MERCAT DEL FINANÇAMENT: Els minerals crítics responsables: Per què els Business Angels han de considerar aquesta nova oportunitat d’inversió?

MERCAT DEL FINANÇAMENT: Els minerals crítics responsables: Per què els Business Angels han de considerar aquesta nova oportunitat d’inversió?

. L’acte en format presencial, també es va poder seguir online, va comptar amb més de 50 persones assistents, professionals i inversors vinculats al sector.

. Aquesta jornada s’emmarca en les diferents activitats que BANC organitza en el desenvolupament del programa EmprènCat, de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu de promoure i fomentar l’emprenedoria i així enfortir l’ecosistema emprenedor al nostre país.

El passat dijous 15 de juny, organitzat per BANC, va tenir lloc a la seu de Foment del Treball a Barcelona, la sessió: Els minerals crítics responsables: Per què els Business Angels han de considerar aquesta nova oportunitat d’inversió?

El president de Cecot, Xavier Panés, va presentar la jornada destacant que “el sector de la mineria és un àmbit innovador per si mateix i a BANC volem ser pioners en compartir el coneixement sobre els minerals crítics. Volem compartir les metodologies i riscos, així com les oportunitats d’inversió”.

L’objectiu de la trobada va ser donar a conèixer aquesta nova oportunitat d’inversió, ja que aquests minerals són essencials per a la producció d’automòbils elèctrics, renovables, hidrogen, energia nuclear, biotecnologia, internet i intel·ligència artificial. La Unió Europea insta a escalar la producció i consum domèstic de minerals crítics i la península ibèrica posseeix els majors recursos i reserves a Europa per al desenvolupament d’aquest tipus de mineria.

Els Business Angels juguen un paper estratègic ja que aquest mercat presenta models d’inversió i multiplicadors de retorn equivalents als mercats de les startups tecnològiques.

L’acte, va comptar amb la participació del Dr. Arnoldus M. van den Hurk, que sota el títol “Una introducción Esencial a la Inversión en Minerales Críticos Responsables para Business Angels” va oferir una conferència, on va posar en relleu que “desde el año 2012 se ha notado un cambio en las actuaciones pertenecientes a este sector. El mundo de los minerales está cambiando con el auge y el uso de ciertos minerales. Aun así, en España aún queda mucho camino por recorrer” també va indicar que “cabe destacar que la inversión en startups de Minerales críticos responsables rinde un 30% más que en startups tecnológicas”.

Posteriorment el Lluís Puig, emprenedor adscrit a BANC, va presentar el seu projecte, oferint el pitch “Oportunidad de inversión en Tierras Raras y Titanio”, on va destacar que “Si no invertimos en nuevos yacimientos de minerales críticos, se compromete la transición energética y el desarrollo tecnológico en industrias clave como la automotriz, la energía solar y la eólica, la informática, etc” i que “este mercado está teniendo un auge de desarrollo debido a las políticas que se están implementando”

La jornada va finalitzar amb un espai de networking on els participants van tenir l’oportunitat d’ampliar la informació i conèixer millor el sector.