Mercat del finançament: Reunions amb ENISA

Mercat del finançament: Reunions amb ENISA

Ahir dimecres, DRYOX HEALTH S.L. i OPENTECA S.L., empreses amb projectes adscrits a Business Angels Network Catalunya, van mantenir una trobada personalitzada amb l’equip analista d’ENISA.

Business Angels Network Catalunya dona suport i assessorament durant tot el procés de tramitació de les línies de finançament de l’entitat. A més, ofereix la possibilitat, amb l’acompanyament dels consultors de la xarxa, de gestionar trobades individualitzades amb l’equip analista d’ENISA, per així augmentar les possibilitats d’èxit de les operacions.

DRYOX HEALTH S.L. és una empresa dedicada al sector de la salut, especialitzada en solucions tòpiques per tractar afeccions palmars i axil·lars. El seu enfocament innovador se centra en el desenvolupament de productes per a malalties relacionades amb els desequilibris de l’acetilcolina.

OPENTECA és una plataforma innovadora de comparació d’hipoteques. Ofereix un servei gratuït que digitalitza i personalitza el procés per connectar els clients amb ofertes adaptades. Funciona com un marketplace que utilitza tecnologia avançada per considerar variables personals i criteris de risc bancari facilitant la presa de decisions hipotecàries informades i optimitzades.

Aquest acte, organitzat per Business Angels Network de Catalunya, s’emmarca dintre de les diferents activitats que realitza en el marc del programa Emprèn Cat, per a l’impuls i suport de l’emprenedoria; en concret per l’enfortiment de l’ecosistema emprenedor.

Mercat del finançament: Presentacions de projectes a ENISA

Mercat del finançament: Presentacions de projectes a ENISA

Vols presentar el teu projecte a inversors?

Vols presentar el teu projecte a inversors?

Cas d’èxit Baboon Technologies

Cas d’èxit Baboon Technologies

Business Angels Network Catalunya a la UPF: Xerrada “Formes definançament per una start up”

Business Angels Network Catalunya a la UPF: Xerrada “Formes definançament per una start up”

Ahir dimarts, Business Angels Network Catalunya va oferir una xerrada als estudiants del Master of Science in Marketing, de la UPF Barcelona School of Management.

A la sessió, sota el títol “Formes de finançament per una start up”, els estudiants van conèixer les diferents fonts de finançament i inversió a les que poden tenir accés per posar en marxa un projecte empresarial i consolidar una idea de negoci.

Business Angels Network Catalunya col·labora amb la UPF, oferint aquestes sessions anualment des de l’any 2013, per fomentar l’activitat emprenedora i la cultura empresarial a Catalunya, en aquest cas a l’àmbit educatiu.

Aquestes sessions formen part de les diferents activitats que la xarxa realitza, en el marc del programa Emprèn Cat, per a l’impuls i suport de l’emprenedoria.

Busques finançament per al creixement del teu negoci?

Busques finançament per al creixement del teu negoci?

CAS D’ÈXIT ENVÍO X ENVÍO

CAS D’ÈXIT ENVÍO X ENVÍO

Envio x Envio – La transitaria digital de Europa

Albert Colomer membre del Consell Assessor de la xarxa mediterrània MED ANGELS

Albert Colomer membre del Consell Assessor de la xarxa mediterrània MED ANGELS

La xarxa Business Angels Network de Catalunya suma més de 2 milions en finançament per a 16 “start-ups” el 2023

La xarxa Business Angels Network de Catalunya suma més de 2 milions en finançament per a 16 “start-ups” el 2023

La Business Angels Network Catalunya, nascuda l’any 2013 a iniciativa de la patronal terrassenca Cecot i la Fundació Autoocupació amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF), va aixecar l’exercici 2023 més de 2 milions d’euros en finançament d’”equity” i en operacions d’inversió per a setze “start-ups”, ha informat aquest dijous en un comunicat.

Concretament, la Business Angels Network de Catalunya va contribuir a capitalitzar 1.087.000 euros en “equity” i tramitacions per a deu projectes caracteritzats per ser innovadors i digitals, i entre els quals la xarxa en destaca BABOON TECHNOLOGIES, que ha desenvolupat una eina d’anàlisi de mercat a temps real per inversors, i ENVÍO X ENVÍO, un operador de transport orientat a la digitalització amb el propòsit d’optimitzar els processos logístics i de transport internacional. “Respecte a la tramitació d’ajuts i instruments de suport a la innovació, gairebé hem triplicat els resultats aconseguits en l’exercici 2022”, afirma la coordinadora de la Business Angels Network de Catalunya, Míriam Casillas.

L’equip gestor de la Business Angels Network de Catalunya també ha aconseguit induir operacions d’inversions per una quantitat total d’1.375.902 euros en sis projectes diferents durant l’any passat. També, ha gestionat 970.000 euros en tramitacions d’operacions en setze projectes diferents d’empreses emergents, com Linverd Market, una empresa que es dedica a la comercialització de productes relacionats amb la sostenibilitat i la cura del medi ambient i, La Cafè Original, una empresa especialitzada en la producció i distribució de cafè de qualitat.

INCREMENTAR EL VOLUM DE CAPTACIÓ DE PROJECTES INNOVADORS I INDUSTRIALS

La Business Angels Network de Catalunya forma part d’una xarxa estretament lligada al teixit industrial, ja que està vinculada des dels seus orígens amb la patronal Cecot, i el seu focus d’activitat recau en el desenvolupament de projectes empresarials en diversos sectors d’activitat com el de la salut, el químic, la logística o l’agroalimentari, entre d’altres. A través de la xarxa d’empresaris del Vallès, la Business Angels Network de Catalunya busca activament projectes d’innovació oberta amb un fort component industrial perquè els seus  “business angels inverteixin i s’impliquin en els processos de creixement i consolidació dels projectes.

Després d’una valoració positiva en relació als resultats obtinguts el 2023, pel present any la junta directiva es marca com a principal objectiu el d’incrementar el volum de captació de projectes innovadors i industrials, i com objectius secundaris el  de continuar la col·laboració amb la xarxa Emprèn i XIP d’ACCIÓ; reforçar la seva veu en els esdeveniments d’”early stage” europeus a través de la col·laboració habitual amb l’European Business Angels Network; i, per últim, consolidar la base inversora industrial d’empresaris a través de buscar activament projectes d’innovació.

“Aquest objectiu reflecteix l’interès de la Business Angels Network de Catalunya a ampliar la seva influència i atraure més projectes d’alt valor afegit, tant a nivell nacional com internacional”, asseguren en referència a un repte que haurà de desenvolupar Míriam Casillas i López, titulada en el doble grau d’Administració i Direcció d’Empreses i Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona, i persona que pren el relleu de Carlota Riba en la coordinació i gestió de l’entitat a partir d’aquest any.      

Font: Diari de Terrassa

MERCAT DEL FINANÇAMENT: Fòrum Dones Emprenedores Business Angels Network de Catalunya

MERCAT DEL FINANÇAMENT: Fòrum Dones Emprenedores Business Angels Network de Catalunya

El pròxim dijous 30 de novembre, a les 09h., tindrà lloc a les instal·lacions de Serafí Gràfiques a Terrassa, el Fòrum Dones Emprenedores Business Angels Network de Catalunya, activitat del MERCAT DEL FINANÇAMENT, organitzada per Business Angels Network de Catalunya, en el marc del programa EmprènCat.

L’acte comptarà amb la participació de tres dones emprenedores, la Clàudia Gàzquez, tercera generació de l’empresa SERAFÍ INDÚSTRIA GRÀFICA,  l’Alba Cabello, emprenedora en projectes turístic immobiliaris i la Julieta Rueff, CEO i fundadora de FLAMAID, que ens parlaran de la seva experiència emprenedora, la seva trajectòria empresarial i ens presentaran els seus projectes.

L’objectiu de la trobada, amb la presentació d’aquests projectes liderats per dones, és el de donar visibilitat al paper de les dones emprenedores, la cerca d’igualtat d’oportunitats i l’empoderament de les dones a través de la creació d’empreses a l’ecosistema emprenedor català.

Agenda:

08.45h | Arribada a Serafí Gràfiques, carrer Apol·lo, 107, 08228 Terrassa

09.00h | Presentació a càrrec de Clàudia Gàzquez

09.20h | Presentació a càrrec d’Alba Cabello

09.40h | Presentació de Flamaid a càrrec de Julieta Rueff

10.00h | Visita a les instal·lacions de Serafí Gràfiques

10.20h | Cafè

Aquest acte, organitzat per Business Angels Network de Catalunya, s’emmarca dintre de les diferents activitats que realitza en el marc del programa Emprèn Cat, per a l’impuls i suport de l’emprenedoria; en concret per l’enfortiment de l’ecosistema emprenedor