El pròxim dijous 30 de novembre, a les 09h., tindrà lloc a les instal·lacions de Serafí Gràfiques a Terrassa, el Fòrum Dones Emprenedores BANC, activitat del MERCAT DEL FINANÇAMENT, organitzada per BANC, en el marc del programa EmprènCat.

L’acte comptarà amb la participació de tres dones emprenedores, la Clàudia Gàzquez, tercera generació de l’empresa SERAFÍ INDÚSTRIA GRÀFICA,  l’Alba Cabello, emprenedora en projectes turístic immobiliaris i la Julieta Rueff, CEO i fundadora de FLAMAID, que ens parlaran de la seva experiència emprenedora, la seva trajectòria empresarial i ens presentaran els seus projectes.

L’objectiu de la trobada, amb la presentació d’aquests projectes liderats per dones, és el de donar visibilitat al paper de les dones emprenedores, la cerca d’igualtat d’oportunitats i l’empoderament de les dones a través de la creació d’empreses a l’ecosistema emprenedor català.

Agenda:

08.45h | Arribada a Serafí Gràfiques, carrer Apol·lo, 107, 08228 Terrassa

09.00h | Presentació a càrrec de Clàudia Gàzquez

09.20h | Presentació a càrrec d’Alba Cabello

09.40h | Presentació de Flamaid a càrrec de Julieta Rueff

10.00h | Visita a les instal·lacions de Serafí Gràfiques

10.20h | Cafè

Aquest acte, organitzat per BANC, s’emmarca dintre de les diferents activitats que realitza en el marc del programa Emprèn Cat, per a l’impuls i suport de l’emprenedoria; en concret per l’enfortiment de l’ecosistema emprenedor