Business Angels Network de Catalunya ha aconseguit un nou cas d’èxit, en aquesta ocasió a través de la línia Creixement d’ENISA, amb l’aprovació d’un préstec participatiu per al projecte LA CAFÉ.

LA CAFÉ, proveeix de cafè i màquines superautomàtiques de cafè al sector B2B. Gràcies a aquest finançament l’empresa continuarà el seu creixement, consolidant-se i aconseguint una millora competitiva dins el seu sector.

El Jose Montero, cofundador del projecte, ens parla dels plans de futur de la startup.

Abans de res, expliqueu-nos quin es el vostre projecte! En què consisteix?

LA CAFÉ té com a principal objectiu oferir un servei de distribució de maquines de cafè i cafè per al sector B2B, posant èmfasi en la sostenibilitat, la innovació tecnològica i la qualitat inigualable. Amb la nostra proposta de cafè personalitzada per a entorns empresarials i les nostres màquines professionals connectades a la xarxa, estem redefinint completament l’experiència del cafè en el món corporatiu.

El nostre projecte es centra en la comercialització de màquines úniques, superautomàtiques, capaces de moldre el gra de cafè ecològic directament portat de la torrefacció i premsar-lo al moment per preservar tots els aromes i sabors del cafè, donant com a resultat un producte d’altíssima qualitat.

A més, les nostres màquines estan dotades de tecnologia innovadora que les connecta a les xarxes. Això permet tant als clients com a LA CAFÉ tenir un control total sobre les màquines i el seu ús. A través d’una aplicació, podem supervisar l’estat de les màquines, sol·licitar reposicions o reparacions, i fins i tot facilitar pagaments per les consumicions.

Com us ha ajudat Business Angels Network de Catalunya a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?

Amb el suport dels consultors de Business Angels Network de Catalunya, hem estat capaços de crear un pla de negoci consistent i convincent. Han compartit la seva experiència i coneixements en el camp financer, oferint-nos assessorament sobre les diverses opcions de finançament disponibles. A més, Business Angels Network de Catalunya ens ha brindat l’oportunitat d’accedir a préstecs com els d’ENISA, que han sigut essencials per fer avançar el nostre projecte.

Què fareu amb ell? Quins plans de futur teniu?

Amb el finançament obtingut, aspirem a continuar el nostre creixement i millora constants. L’objectiu fonamental de la nostra empresa és contribuir a fer del món empresarial un entorn més sostenible i millorar les ofertes disponibles al mercat actual. Busquem crear una sinergia positiva entre la qualitat d’un bon cafè, el benefici per al planeta i l’impacte positiu a les empreses. Amb aquest finançament, estem ben posicionats per continuar avançant cap a aquest objectiu i aportar un canvi positiu a l’experiència del cafè als llocs de treball.

Business Angels Network de Catalunya, disposa d’àmplia experiència en la tramitació de les diferents línies de finançament d’ENISA.

Oferint també la possibilitat d’una reunió personalitzada amb l’equip analista d’ENISA, per assegurar les possibilitats d’èxit de l’operació.

Si tu també vols finançar el teu projecte, posa’t en contacte i t’informarem!!

Business Angels Network de Catalunya, entitat adscrita a la xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya, a través del programa Emprèn Cat, ajuda i assessora a les persones emprenedores a trobar el finançament que necessiten per tirar endavant els seus projectes empresarials.