Nurse Cook, ha aconseguit, amb el suport i tramitació de Business Angels Network de Catalunya, finançament a través d’un microcrèdit.

Nurse Cook és un projecte que dona resposta a les necessitats alimentàries de persones amb patologies cròniques, oferint un servei de menús cuinats a domicili, personalitzat i d’alta qualitat.

Gràcies a l’ajut aconseguit, l’empresa podrà ampliar la seva capacitat de producció. El Joan d’Haro ens ho explica i com ha estat la relació amb Business Angels Network de Catalunya.

Abans de res, expliqueu-nos quin es el vostre projecte! En què consisteix?

Nurse Cook neix com una resposta innovadora i compromesa davant les necessitats alimentàries de persones amb patologies cròniques. El nostre projecte és un servei de menús cuinats a domicili que es personalitza segons les necessitats dietètiques  individuals de cada pacient. Desenvolupem una solució culinària amb l’objectiu de proporcionar als pacients amb les següents malalties: malaltia renal crònica, SIBO, síndrome de l’intestí irritable, diabetis, càncer, fetge gras i obesitat,  una alimentació equilibrada i deliciosa sense haver de preocupar-se de res.

Les receptes exclusives han estat desenvolupades en col·laboració amb la prestigiosa Fundació Alícia i validades per nutricionistes dels principals hospitals de Catalunya, això garanteix que cada plat compleixi amb els estàndards de qualitat més alts i que contribueix a millorar la salut i el benestar dels nostres clients.

Com us ha ajudat Business Angels Network de Catalunya a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?

Business Angels Network de Catalunya ha estat un aliat fonamental en la nostra recerca de finançament. Gràcies a la seva orientació i coneixements, hem explorat una àmplia gamma d’opcions de finançament que ens han permès avançar en el nostre projecte de manera efectiva.

Els consultors de Business Angels Network de Catalunya han estat professionals i compromesos, treballant junts amb nosaltres per avaluar les diverses opcions i garantir la viabilitat del nostre projecte. La seva orientació professional i experiència han estat decisives per complir amb els requisits i demandes del procés de finançament i presentar una sol·licitud sòlida i ben estructurada.

Què fareu amb ell? Quins plans de futur teniu?

Amb els fons obtinguts gràcies a aquest microcrèdit, un dels aspectes clau en què invertirem és l’ampliació de la nostra capacitat de producció, ja que, donat l’interès creixent en els nostres menús a domicili, és essencial poder satisfer les demandes de manera eficient i amb la més alta qualitat.

A més, posarem en marxa un nou sistema d’empaquetat utilitzant barquetes termosellades amb gas inerte. Aquesta tecnologia ens permetrà no només conservar la frescor i la qualitat dels plats cuinats, sinó també millorar-ne la durabilitat durant el transport i l’emmagatzematge.

Vols tirar endavant el teu projecte?

Business Angels Network de Catalunya t’ajuda a trobar el finançament que necessites!

Fes clic aquí i contacta amb nosaltres.


Business Angels Network de Catalunya, entitat adscrita a la xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya, a través del programa Emprèn Cat, ajuda i assessora a les persones emprenedores a trobar el finançament que necessiten per tirar endavant els seus projectes empresarials.