Nurse Cook, ha aconseguit, amb el suport i tramitació de BANC, finançament a través d’un microcrèdit.

Nurse Cook és un projecte que dona resposta a les necessitats alimentàries de persones amb patologies cròniques, oferint un servei de menús cuinats a domicili, personalitzat i d’alta qualitat.

Gràcies a l’ajut aconseguit, l’empresa podrà ampliar la seva capacitat de producció. El Joan d’Haro ens ho explica i com ha estat la relació amb BANC.

Abans de res, expliqueu-nos quin es el vostre projecte! En què consisteix?

Nurse Cook neix com una resposta innovadora i compromesa davant les necessitats alimentàries de persones amb patologies cròniques. El nostre projecte és un servei de menús cuinats a domicili que es personalitza segons les necessitats dietètiques  individuals de cada pacient. Desenvolupem una solució culinària amb l’objectiu de proporcionar als pacients amb les següents malalties: malaltia renal crònica, SIBO, síndrome de l’intestí irritable, diabetis, càncer, fetge gras i obesitat,  una alimentació equilibrada i deliciosa sense haver de preocupar-se de res.

Les receptes exclusives han estat desenvolupades en col·laboració amb la prestigiosa Fundació Alícia i validades per nutricionistes dels principals hospitals de Catalunya, això garanteix que cada plat compleixi amb els estàndards de qualitat més alts i que contribueix a millorar la salut i el benestar dels nostres clients.

Com us ha ajudat BANC a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?

BANC ha estat un aliat fonamental en la nostra recerca de finançament. Gràcies a la seva orientació i coneixements, hem explorat una àmplia gamma d’opcions de finançament que ens han permès avançar en el nostre projecte de manera efectiva.

Els consultors de BANC han estat professionals i compromesos, treballant junts amb nosaltres per avaluar les diverses opcions i garantir la viabilitat del nostre projecte. La seva orientació professional i experiència han estat decisives per complir amb els requisits i demandes del procés de finançament i presentar una sol·licitud sòlida i ben estructurada.

Què fareu amb ell? Quins plans de futur teniu?

Amb els fons obtinguts gràcies a aquest microcrèdit, un dels aspectes clau en què invertirem és l’ampliació de la nostra capacitat de producció, ja que, donat l’interès creixent en els nostres menús a domicili, és essencial poder satisfer les demandes de manera eficient i amb la més alta qualitat.

A més, posarem en marxa un nou sistema d’empaquetat utilitzant barquetes termosellades amb gas inerte. Aquesta tecnologia ens permetrà no només conservar la frescor i la qualitat dels plats cuinats, sinó també millorar-ne la durabilitat durant el transport i l’emmagatzematge.

Vols tirar endavant el teu projecte?

BANC t’ajuda a trobar el finançament que necessites!

Fes clic aquí i contacta amb nosaltres.


BANC, entitat adscrita a la xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya, a través del programa Emprèn Cat, ajuda i assessora a les persones emprenedores a trobar el finançament que necessiten per tirar endavant els seus projectes empresarials.