BANC ha aconseguit un nou cas d’èxit, en aquesta ocasió l’aprovació d’un ajut per al projecte LINVERD, a través de la línia AgroInnpulso d’ENISA.

LINVERD és el primer supermercat ecològic i sense plàstics de Barcelona.

L’Esteve Doménech, CEO de l’empresa, ens explica com ha estat la seva experiència treballant amb BANC i els seus plans de futur.

Abans de res, expliqueu-nos quin es el vostre projecte! En què consisteix?

LINVERD és el primer supermercat ecològic i sense plàstics de Barcelona. Estem compromesos a oferir productes d’alta qualitat, certificats com a ecològics, lliures de químics i que no perjudiquen ni a les persones ni al planeta. La nostra àmplia gamma de productes inclou aliments a granel, fruites, verdures, begudes, làctics, congelats i molts altres.

Busquem una compra saludable, propera, transparent i més conscient per al planeta. Creiem que és un moment important de reflexió i de canvis de consum. Lluny de campanyes de “green màrqueting” fals, busquem establir una relació directa amb el client on aquest sigui el prioritari.

La traçabilitat i transparència del nostre producte i dels nostres productors són la base d’un projecte real i autèntic. Cada dia, més persones s’uneixen a la nostra iniciativa i veiem que ara és el moment perfecte per fer aquest canvi, un canvi necessari.

La nostra visió és clara, proposar als nostres clients una compra sense tòxics, saludable i conscient. La nostra aposta és minimitzar l’impacte del plàstic en el consum, i és per això que incentivem la compra a granel.

Volem ser més que un supermercat, volem ser un lloc on pugueu confiar en cada producte i saber que el vostre suport té un impacte positiu en el planeta realitzant un consum responsable i conscient.

Com us ha ajudat BANC a aconseguir finançament? Què en destacaríeu de la relació amb els consultors?

BANC ens ha obert les portes a conèixer un ventall de finançament molt més ampli del que coneixíem. Treballar amb ells com un equip ha sigut essencial per descobrir noves possibilitats de finançament, posant el nostre projecte i el seu potencial al centre de tot.

Els consultors de BANC ens han guiat de manera professional, canalitzant les opcions de finançament i valorant la viabilitat real del nostre projecte. Han estat part del nostre equip, estudiant i avaluant les diferents opcions per garantir que assolíssim el finançament desitjat.

Sense la seva implicació absoluta i el seu suport, no hauríem pogut complir amb tots els requisits i les demandes del procés de finançament.

Què fareu amb ell? Quins plans de futur teniu?

BANC ens ha ajudat en la tramitació d’una línia de finançament ENISA, que s’ha aprovat recentment.

El primer finançament es destinarà a automatitzar processos, invertir en la pàgina web, i en el desenvolupament d’una app pròpia. L’objectiu és fer realitat una compra en línia efectiva, ràpida, saludable i conscient, oferint una experiència positiva als clients.

LINVERD té previst centralitzar les compres online en un magatzem central per augmentar la capacitat de venda i millorar la rendibilitat.

Gràcies al suport de BANC, LINVERD està entusiasmat amb el futur i les oportunitats per créixer com a empresa compromesa amb un consum responsable i respectuós amb el medi ambient.

Necessites finançament per a la teva empresa?

BANC t’ajuda a trobar el finançament que necessites per tirar endavant el teu projecte !

Fes clic aquí i contacta amb nosaltres.

BANC, entitat adscrita a la xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya, a través del programa Emprèn Cat, ajuda i assessora a les persones emprenedores a trobar el finançament que necessiten per tirar endavant els seus projectes empresarials.