Ahir, 19 de juliol, BANC va organitzar una trobada virtual per presentar el projecte “Nueva oportunidad de inversión: los minerales críticos responsables”, davant d’inversors interessat en aquesta nova proposta d’inversió.

En Luis Puig, emprenedor que lidera el projecte, va compartir detalls essencials i informació específica sobre aquest projecte, que ja va ser presentat el passat 15 de juny en un acte organitzat per BANC a la seu de Foment del Treball.

Fruit d’aquesta jornada, i gràcies a l’interès suscitat entre els assistents, ha tingut lloc aquesta activitat,  que s’emmarca dintre de les diferents accions que BANC organitza en el desenvolupament del programa EmprènCat, de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu de promoure i fomentar l’emprenedoria i la inversió privada al nostre país.