El passat 03 de maig el Consejo de Ministros va aprovar un total de 98,5 M€ per al suport de l’emprenedoria, la creació i el creixement de pimes i startups, a través dels préstecs participatius d’ENISA.

Es preveu que aquestes línies de finançament donaran cobertura a prop de 470 projectes empresarials que tenen una inversió induïda de més de 170,4 milions d’euros.

Business Angels Network de Catalunya, compta amb una amplia experiència en la tramitació d’aquests ajuts. Oferint als projectes gestionats per l’entitat la possibilitat de reunir-se, de forma personalitzada, amb l’equip analista d’ENISA, ampliant així les possibilitat d’èxit en la consecució d’aquests préstecs.

Al 2022 el número de préstecs aprovats per ENISA va arribar a un total de 642 operacions per un import de més de 105,5 milions d’euros.

Business Angels Network de Catalunya, entitat adscrita a la xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya, a través del programa Emprèn Cat, ajuda i assessora a les persones emprenedores a trobar el finançament que necessiten per tirar endavant els seus projectes empresarials.

Posa’t en contacte i t’informarem.