El passat dimarts 09 de maig, Business Angels Network Catalunya va tenir l’oportunitat de presentar el projecte Baboon Technologies, adscrit a la xarxa des de fa vàries setmanes, a una jornada “afterwork” dels membres del Cercle Cecot Joves Empresaris de la Cecot, a les instal·lacions de Allura, a Terrassa.

A Business Angels Network Catalunya ens sentim molt orgullosos de donar visibilitat i promocionar projectes com Baboon Technologies. És un plaer poder donar suport a empreses noves i creatives que aposten per la tecnologia per aconseguir objectius ambiciosos.

Business Angels Network de Catalunya, entitat adscrita a la xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya, a través del programa Emprèn Cat, ajuda i assessora a les persones emprenedores a desenvolupar el seu projecte empresarial, trobar el finançament que necessiten i fer créixer la seva startup.