El passat dimecres 1 de març, es va celebrar el seminari WOMEN IN TECH, organitzat per FOMENT i el Consolat del Canadà a Barcelona.

El Vicepresident de BANC, Albert Colomer, va participar, a la taula rodona: “How to work with Angel Investors and Venture Capitalists”, on es va debatre sobre diferents aspectes de la inversió Business Angels i el Venture Capital.

El contingut de l’acte va estar enfocat a parlar de temes financers en els diferents estadis de l’empresa, des de la seva constitució fins a les etapes més avançades, dins de l’àmbit de les micro, petites i mitjanes empreses, així com de les dones emprenedores dins del marc del Mobile World Congress, centrat en els sectors tecnològics.

La participació de BANC a aquest esdeveniment s’emmarca dins de les diferents accions que realitza l’entitat en el marc del programa Emprèn Cat, per a l’impuls i suport de l’emprenedoria a Catalunya, en aquest cas recolzant el paper de la dona emprenedora al sector TIC.