[:ca]Aquest acte s’emmarca dintre de les diferents activitats que la xarxa realitza en el marc del programa Emprèn Cat, per a l’impuls i suport de l’emprenedoria.

 El passat divendres 24 de febrer, Business Angels Network de Catalunya va oferir una xerrada formativa a la Universitat Pompeu Fabra, dirigida als alumnes de l’assignatura d’Emprenedoria del pla formatiu del Grau d’Enginyeria.

Aquesta xerrada va orientar als estudiants sobre com posar en marxa una idea empresarial i les diferents fonts de finançament i inversió que poden aconseguir per materialitzar-la.

Amb l’objectiu de fomentar l’activitat emprenedora i la cultura empresarial al nostre territori, en aquest cas enfocat a joves estudiants, Business Angels Network de Catalunya, col·labora amb la UPF des de l’any 2013, oferint aquesta sessió formativa als futurs emprenedors.

 

                                           

 [:]