[:ca]

Si necessites una empenta financera per aconseguir els teus objectius, tranquil/a!! 

Business Angels Network de Catalunya t’ajuda a trobar finançament! 

 

A Business Angels Network de Catalunya tenim la possibilitat d’aconseguir que el teu projecte es pugui presentar a ENISA, on el seu equip d’analistes estarà disponible per escoltar el que tens a dir, tenint l’oportunitat d’aconseguir una de les seves línies de finançament i rebre feedback. 

La setmana passada NAUTICOLOGIC, projecte adscrit a Business Angels Network de Catalunya va presentar i explicar la seva startup. 

El projecte MESMAR facilita l’oci i l’esport aquàtic per tothom, sigui quina sigui la seva condició física. Ven experiències i utilitzen les embarcacions més adequades per cada entorn, sempre des del punt de vista ecològic i natural. 

Només has de confiar en el teu projecte!! 

No dubtis en contactar amb nosaltres! [:es]

Si necesitas un empuje financiero para conseguir tus objetivos, tranquilo/a!!

Business Angels Network de Catalunya te ayuda a encontrar financiación!

 

En Business Angels Network de Catalunya tenemos la posibilidad de conseguir que tu proyecto se pueda presentar a ENISA, donde su equipo de analistas estará disponible para escuchar lo que tienes que decir, teniendo la oportunidad de conseguir una de sus líneas de financiación y recibir feedback.

La semana pasada NAUTICOLOGIC, proyecto adscrito a Business Angels Network de Catalunya presentó y explicó su startup.

El proyecto MESMAR facilita el ocio y el deporte acuático para todos, sea cual sea su condición física. Vende experiencias y utilizan las embarcaciones más adecuadas por cada entorno, siempre desde el punto de vista ecológico y natural.

¡Sólo tienes que confiar en tu proyecto!

¡No dudes en contactar con nosotros![:]