Si necessites una empenta financera per aconseguir els teus objectius, tranquil/a!! 

BANC t’ajuda a trobar finançament! 

 

A BANC tenim la possibilitat d’aconseguir que el teu projecte es pugui presentar a ENISA, on el seu equip d’analistes estarà disponible per escoltar el que tens a dir, tenint l’oportunitat d’aconseguir una de les seves línies de finançament i rebre feedback. 

La setmana passada NAUTICOLOGIC, projecte adscrit a BANC va presentar i explicar la seva startup. 

El projecte MESMAR facilita l’oci i l’esport aquàtic per tothom, sigui quina sigui la seva condició física. Ven experiències i utilitzen les embarcacions més adequades per cada entorn, sempre des del punt de vista ecològic i natural. 

Només has de confiar en el teu projecte!! 

No dubtis en contactar amb nosaltres!