[:ca]El passat dimarts 26 d’abril, va tenir lloc de forma presencial a les oficines de Business Angels Network de Catalunya la sessió informativa: ajuts financers ICF.

Aquesta trobada va comptar amb la participació de l’Adrià Roca, Analista d’Inversions ICF Capital, qui va parlar sobre la tipologia d’ajudes que proporciona l’ICF, depenent de la situació en què es troba el projecte empresarial.

A més, va assessorar els emprenedors de quins passos s’han de seguir quan es vol demanar finançament en una etapa seed.[:es]El pasado martes 26 de abril, tuvo lugar de forma presencial en las oficinas de Business Angels Network de Catalunya la sesión informativa: ayudas financieras ICF.

Este encuentro contó con la participación de Adrià Roca, Analista de Inversiones ICF Capital, quien habló sobre la tipología de ayudas que proporciona ICF, dependiendo de la situación en la que se encuentra el proyecto empresarial.

Además, asesoró a los emprendedores de qué pasos se deben seguir cuando se quiere pedir financiación en una etapa seed.[:]