[:ca]Us portem un nou cas d’èxit aconseguit per l’equip de Business Angels Network de Catalunya.

Com ja sabeu, treballem per ajudar a trobar el finançament que els emprenedors necessiten per tirar endavant els seus projectes. En aquesta ocasió, hem tramitat un ajut per a SENSUAL INTIM, un projecte adscrit a la nostra xarxa.

SENSUAL INTIM és una empresa innovadora que dissenya i ven productes d’higiene femenina proporcionant solucions a problemes quotidians i íntims de la dona.

Ha obtingut un préstec innovació de MicroBank per poder adquirir maquinària i traslladar la producció dels seus productes propis i innovadors com són, la copa menstrual autobuidable i les boles pèlviques a territori català.

A més, necessita aquest finançament indirectament per poder obrir nous mercats en l’àmbit europeu i augmentar en facturació.

Si tens un projecte entre mans i necessites ajuda financera, contacta amb nosaltres!![:es]Os traemos un nuevo caso de éxito conseguido por el equipo de Business Angels Network de Catalunya.

Como ya sabéis, trabajamos para ayudar a encontrar la financiación que los emprendedores necesitan para sacar adelante sus proyectos. En esta ocasión, hemos tramitado una ayuda para SENSUAL INTIM, un proyecto adscrito a nuestra red.

SENSUAL INTIM es una empresa innovadora que diseña y vende productos de higiene femenina proporcionando soluciones a problemas cotidianos e íntimos de la mujer.

Ha conseguido un préstamo innovación de MicroBank para poder adquirir maquinaria y trasladar la producción de sus productos propios e innovadores como son, la copa menstrual auto vaciable y las bolas pélvicas a territorio catalán.

Además, necesita esa financiación indirectamente para poder abrir nuevos mercados a nivel europeo y aumentar en facturación.

Si tienes un proyecto entre manos y necesitas ayuda financiera, ¡contacta con nosotros![:]