Us portem un nou cas d’èxit aconseguit per l’equip de BANC.

Com ja sabeu, treballem per ajudar a trobar el finançament que els emprenedors necessiten per tirar endavant els seus projectes. En aquesta ocasió, hem tramitat un ajut per a SENSUAL INTIM, un projecte adscrit a la nostra xarxa.

SENSUAL INTIM és una empresa innovadora que dissenya i ven productes d’higiene femenina proporcionant solucions a problemes quotidians i íntims de la dona.

Ha obtingut un préstec innovació de MicroBank per poder adquirir maquinària i traslladar la producció dels seus productes propis i innovadors com són, la copa menstrual autobuidable i les boles pèlviques a territori català.

A més, necessita aquest finançament indirectament per poder obrir nous mercats en l’àmbit europeu i augmentar en facturació.

Si tens un projecte entre mans i necessites ajuda financera, contacta amb nosaltres!!