[:ca]

Tens un negoci amb una idea disruptiva i no saps com treure-la endavant? Business Angels Network de Catalunya et pot ajudar!

Si el teu projecte és viable i té escalabilitat al teu sector, ENISA ofereix l’oportunitat d’aconseguir ajuda econòmica mitjançant un dels préstecs participatius, per tal d’impulsar el creixement de la teva PIME o Startup.

La setmana passada, es va presentar a ENISA, un nou projecte adscrit a Business Angels Network de Catalunya, en aquesta ocasió, BREAK PADEL ha pogut donar a conèixer la seva idea innovadora en l’ecosistema del pàdel.

BREAK PADEL, ha creat una app destinada a gestionar i organitzar competicions en diferents clubs referents del territori nacional.

Vols obtenir finançament, però no saps com?

Contacta amb nosaltres i t’assessorarem!![:es]

¿Tienes un negocio con una idea disruptiva y no sabes cómo sacarla adelante? ¡Business Angels Network Catalunya te puede ayudar!

Si tu proyecto es viable y tiene escalabilidad en tu sector, ENISA ofrece la oportunidad de conseguir ayuda económica mediante uno de los préstamos participativos para impulsar el crecimiento de tu PYME o Startup.

La semana pasada, se presentó en ENISA, un nuevo proyecto adscrito a Business Angels Network de Catalunya, en esta ocasión, BREAK PADEL ha podido dar a conocer su idea innovadora en el ecosistema del pádel.

BREAK PADEL, ha creado una app destinada a gestionar y organizar competiciones en distintos clubes referentes del territorio nacional.

¿Quieres obtener financiación, pero no sabes cómo?

Contacta con nosotros y te asesoraremos!![:]