[:ca]

Business Angels Network de Catalunya t’ajuda a presentar-te davant d’ENISA

 

A Business Angels Network de Catalunya, no volem que et perdis les oportunitats de finançament que ofereix ENISA.

Per això, si vols donar-li una empenta a la teva idea de negoci, pots aconseguir presentar-la davant de l’equip analista d’ENISA.

Ahir, 6 d’abril, va tenir lloc una d’aquestes presentacions, APIA va poder exposar la seva idea, rebre feedback i optar a la possibilitat d’obtenir una de les cinc línies de finançament.

APIA produeix i instal·la tota mena d’elements per a espais comercials, des de mobiliari comercial fins a rètols i senyalització i es pot encarregar del seu manteniment.

El servei que ofereix, es caracteritza per una gran personalització, atenció al detall i a la qualitat, una marcada competitivitat econòmica així com un contacte continu amb el client per conèixer, comprendre i satisfer les seves necessitats.

Necessites que la teva empresa aconsegueixi un impuls financer? 

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem!![:es]

Business Angels Network de Catalunya te ayuda a presentarte delante de ENISA

 

En Business Angels Network de Catalunya, no queremos que te pierdas las oportunidades de financiación que ofrece ENISA.

Por eso, si quieres darle un empujón a tu idea de negocio, puedes conseguir presentarlo delante del equipo analista de ENISA.

Ayer, 6 de abril, tuvo lugar una de estas presentaciones, APIA pudo exponer su idea, recibir feedback y optar a la posibilidad de obtener una de las cinco líneas de financiación.

APIA produce e instala todo tipo de elementos para espacios comerciales, desde mobiliario comercial hasta rótulos y señalización y se puede encargar de su mantenimiento.

El servicio que ofrece, se caracteriza por una gran personalización, atención al detalle y calidad, una marcada competitividad económica así como un contacto continuo con el cliente para conocer, comprender y satisfacer sus necesidades.

¿Necesitas que tu empresa consiga un impulso financiero?

Contacta con nosotros y te ayudaremos!![:]