Tens visió internacional i busques finançament? 

Això et pot interessar!! 

 

BANC, com a membre afiliat d’EBAN vol que estiguis al corrent de l’esdeveniment internacional més gran i amb més reconeixement de Business Angels de tota Europa, que tindrà lloc els dies 18 i 19 de maig del 2022.

EBAN juntament amb CorkBIC i el Portal InvestEU organitzaran el Congrés EBAN Cork. Després de dos anys sense poder-se reunir, ha arribat el moment de retrobar-se i tornar a fer networking cara a cara.

El Congrés EBAN 2022 reunirà a més de 300 líders empresarials; inversors en etapa inicial, Business Angels, VC, empresaris, acceleradors, Fons llavor i startups. A més de comptar amb la participació de ponents de primer nivell.

Durant el congrés hi haurà diferents activitats que et poden interessar, consulta l’agenda per conèixer-les!

El dimecres 18, se celebrarà la tradicional Gala Awards Dinner, en el transcurs del sopar tindrà lloc el lliurament dels guardons a les organitzacions i persones més representatives al sector BA.

Vols formar part d’aquesta experiència?

Entra a la web per a més informació!