[:ca]

Tens visió internacional i busques finançament? 

Això et pot interessar!! 

 

BANC, com a membre afiliat d’EBAN vol que estiguis al corrent de l’esdeveniment internacional més gran i amb més reconeixement de Business Angels de tota Europa, que tindrà lloc els dies 18 i 19 de maig del 2022.

EBAN juntament amb CorkBIC i el Portal InvestEU organitzaran el Congrés EBAN Cork. Després de dos anys sense poder-se reunir, ha arribat el moment de retrobar-se i tornar a fer networking cara a cara.

El Congrés EBAN 2022 reunirà a més de 300 líders empresarials; inversors en etapa inicial, Business Angels, VC, empresaris, acceleradors, Fons llavor i startups. A més de comptar amb la participació de ponents de primer nivell.

Durant el congrés hi haurà diferents activitats que et poden interessar, consulta l’agenda per conèixer-les!

El dimecres 18, se celebrarà la tradicional Gala Awards Dinner, en el transcurs del sopar tindrà lloc el lliurament dels guardons a les organitzacions i persones més representatives al sector BA.

Vols formar part d’aquesta experiència?

Entra a la web per a més informació![:es]

¿Tienes visión internacional y buscas financiación?

¡Esto te puede interesar!!

 

BANC, como miembro afiliado de EBAN, quiere que estés al corriente del evento internacional más grande y con mayor reconocimiento de Business Angels de toda Europa, que tendrá lugar los días 18 y 19 de mayo de 2022.

EBAN junto a CorkBIC y el portal InvestEU organizarán el Congreso EBAN Cork. Después de dos años sin poderse reunir, ha llegado el momento de reencontrarse y hacer networking cara a cara.

El Congreso EBAN Cork 2022 reunirá a más de 300 líderes empresariales; inversores en etapa inicial, Business Angels, VC, empresarios, aceleradores, Fondo semilla i startups. Además de contar con la participación de ponentes de primer nivel.

Durante el congreso habrán diferentes actividades que te pueden interesar, ¡Consulta la agenda para conocerlas!

El miércoles 18, se celebrará la tradicional Gala Awards Dinner, en el transcurso de la cena tendrá lugar la entrega de galardones a las organizaciones y personas más representativas del sector BA.

¿Quieres formar parte de esta experiencia?

¡Entra en la web para más información![:]