[:ca]

Els projectes adscrits a Business Angels Network de Catalunya, tenen l’oportunitat de presentar la seva idea!!

Tens un projecte innovador entre mans?

 

Ahir, 30 de març, FLICK HOCKEY va presentar la seva idea innovadora davant l’equip d’ENISA, explicant el seu projecte i optant a la possibilitat d’aconseguir finançament d’una de les línies d’ENISA.

FLICK HOCKEY té una plataforma web i una botiga física on venen tot l’equipament necessari per jugar a l’hoquei amb una àmplia varietat de productes i preus. A més, compten amb un equip de jugadors d’hoquei que assessoren els clients perquè escullin els productes més convenients per a ells.

Sumat a tot l’anterior, l’equip es troba en un projecte de sostenibilitat on fan roba d’esport amb plàstics que venen de la mar, reciclen els estics d’hoquei i estan estudiant en reciclar camps d’hoquei i les sabatilles per tal de realitzar economia circular.

Si tu també vols finançar el teu projecte, posa’t en contacte amb nosaltres!! [:es]

¡Los proyectos adscritos a Business Angels Network de Catalunya, tienen la oportunidad de presentar su idea!

¿Tienes un proyecto innovador entre manos?

 

Ayer, 30 de marzo, FLICK HOCKEY presentó su idea innovadora delante del equipo de ENISA, explicando su proyecto y optando a la posibilidad de conseguir financiación de una de las líneas de ENISA.

FLICK HOCKEY tiene una plataforma web y una tienda física donde venden todo el equipamiento necesario para jugar al hockey con una amplia variedad de productos y precios. Además, cuentan con un equipo de jugadores de hockey que asesoran a los clientes para que elijan los productos más convenientes para ellos.

Sumado a todo lo anterior, el equipo se encuentra en un proyecto de sostenibilidad donde hacen ropa de deporte con plásticos que vienen del mar, reciclan los sticks de hockey y están estudiando a reciclar campos de hockey y las zapatillas con el fin de hacer economía circular.

Si tú también quieres financiar tu proyecto, ¡Ponte en contacto con nosotros!

Si tu també vols finançar el teu projecte, posa’t en contacte amb nosaltres!! [:]