Els projectes adscrits a BANC, tenen l’oportunitat de presentar la seva idea!!

Tens un projecte innovador entre mans?

 

Ahir, 30 de març, FLICK HOCKEY va presentar la seva idea innovadora davant l’equip d’ENISA, explicant el seu projecte i optant a la possibilitat d’aconseguir finançament d’una de les línies d’ENISA.

FLICK HOCKEY té una plataforma web i una botiga física on venen tot l’equipament necessari per jugar a l’hoquei amb una àmplia varietat de productes i preus. A més, compten amb un equip de jugadors d’hoquei que assessoren els clients perquè escullin els productes més convenients per a ells.

Sumat a tot l’anterior, l’equip es troba en un projecte de sostenibilitat on fan roba d’esport amb plàstics que venen de la mar, reciclen els estics d’hoquei i estan estudiant en reciclar camps d’hoquei i les sabatilles per tal de realitzar economia circular.

Si tu també vols finançar el teu projecte, posa’t en contacte amb nosaltres!!