[:ca]Business Angels Network de Catalunya aconsegueix un nou cas d’èxit, IKIGAI KNIT STUDIO, projecte adscrit a la nostra xarxa. Ha obtingut un microcèdit de la Línia Negocis Conveni Entitats de MicroBank.

IKIGAI KNIT STUDIO, compta amb un emprenedor dedicat professionalment al sector de la moda i a la confecció de roba de punt. La finalitat d’obtenir aquesta ajuda era l’adquisició d’una nova màquina i amb aquest nou recurs, la startup té l’objectiu d’escalar el negoci i poder incorporar persones al seu equip.

Si ets autònom, tens un projecte en marxa i necessites recursos materials per augmentar la teva producció, no dubtis en contactar amb nosaltres!

T’ajudarem en la cerca de finançament![:es]Business Angels Network de Catalunya consigue un nuevo caso de éxito, IKIGAI KNIT STUDIO, proyecto adscrito en nuestra red. Ha obtenido un microcédito de la Línia Negocis Conveni Entitats de MicroBank.

IKIGAI KNIT STUDIO, cuenta con un emprendedor dedicado profesionalmente al sector de la moda y la confección de ropa de punto. La finalidad de conseguir esta ayuda era la adquisición de una nueva máquina y con este nuevo recurso, la startup tiene el objetivo de escalar el negocio y poder incorporar a personas en su equipo.

Si eres autónomo, tienes un proyecto en marcha y necesitas recursos materiales para aumentar tu producción ¡No dudes en contactar con nosotros!

¡Te ayudaremos en la búsqueda de financiación![:]