[:ca]Business Angels Network de Catalunya ajuda a les startups adscrites a la xarxa per aconseguir finançament mitjançant les presentacions personalitzades d’ENISA.  

Ahir, 16 de març va tenir lloc una d’aquestes presentacions, on DDUUEETT va poder donar a conèixer la seva idea de negoci, rebre feedback per part de l’equip analista d’ENISA i optar a la possibilitat d’aconseguir finançament. 

DDUUEETT proveeix i manté l’estoc de productes pels distribuïdors finals per proveir-los de forma continuada i eficient, monetitzant a través de la venda (cobrada abans d’expedir-la) de productes estrictament seleccionats i d’alta qualitat. 

Busques finançament? T’interessa aconseguir un préstec? 

Contacta amb nosaltres!! [:es]BANC ayuda a las startups adscritas a la red para conseguir financiación mediante las presentaciones personalizadas de ENISA.

Ayer, 16 de marzo tuvo lugar una de estas presentaciones, donde DDUUEETT pudo dar a conocer su idea de negocio, recibir feedback por parte del equipo analista de ENISA y optar a la posibilidad de conseguir financiación.

DDUUEETT provee y mantiene el stock de productos para los distribuidores finales y así, proveerlos de forma continuada y eficiente, monetizando a través de la venta (cobrada antes de expedirla) de productos estrictamente seleccionados y de alta calidad.

¿Buscas financiación? ¿Te interesa conseguir un préstamo?

¡Contacta con nosotros![:]