[:ca]El passat divendres 4 de març, va tenir lloc una sessió impartida per l’Àlex d’Espona, coordinador i Carlota Riba, consultora de Business Angels Network de Catalunya, dirigida als alumnes del grau d’enginyeria a la Universitat Pompeu Fabra.  

Aquesta xerrada va tractar sobre les distintes formes de finançament d’una start up i el seu procés d’inversió, comentant també, la importància de la funció i perfil del Business Angel. 

L’objectiu d’aquesta jornada va ser donar informació als alumnes interessats a emprendre un negoci. [:es]El pasado viernes 4 de marzo, tuvo lugar una sesión impartida por Alex Espona, coordinador y Carlota Riba, consultora de Business Angels Network de Catalunya, dirigida a los alumnos del grado de ingeniería en la Universidad Pompeu Fabra.

Esta charla trata sobre las diferentes formas de financiación de una start up y su proceso de inversión, comentando también la importancia de la función y perfil del Business Angel.

El objetivo de esta jornada fue dar información a los alumnos interesados ​​en emprender un negocio.

 [:]