[:ca]

El passat dimecres 23 de febrer es va planificar una nova presentació de projectes, sent ONSERVICE DENTAL el següent, podent ensenyar la seva idea a l’equip analista d’ENISA.

Aquestes presentacions tenen com objectiu donar una oportunitat d’aconseguir finançament.

ONSERVICE és un servei únic al mercat que ofereix una tecnologia patentada que pren mesures digitals no invasives de la boca del pacient i fa que l’implant d’una pròtesi sigui més ràpid i més fàcil.

Business Angels Network de Catalunya t’ajudarà a trobar finançament i estarà en tot el procés assessorant tot allò que necessitis.

Contacta amb nosaltres per a més informació!!

[:es]El pasado miércoles 23 de febrero se planificó una nueva presentación de proyectos, siendo ONSRVICE DENTAL el siguiente, pudiendo enseñar su idea de negocio al equipo analista de ENISA.

Estas presentaciones tienen como objetivo dar una oportunidad de conseguir financiación.

ONSERVICE es un servicio único en el mercado que ofrece una tecnología patentada que toma mesuras digitales no invasivas de la boca del paciente y hace que el implante de una prótesis sea más rápido y más fácil.

Business Angels Network de Catalunya te ayudará a encontrar financiación y estará en todo el proceso asesorando en todo lo que necesites.

¡¡Contacta con nosotros para más información!![:]