El pasat dilluns 28 de febrer, l’equip de BANC va ser convidat, com a xarxa d’inversors privats, a la trobada de networking que va organitzar ACCIÓ, l’Open Innovation Challenge, destinat a que empreses i entitats trobin solucions innovadores per tal de resoldre els seus reptes tecnológics i així, tenir l’oportunitat d’aconseguir socis locals i internacionals.

En aquesta trobada que es va dur a terme de 16:30 a 18:00 a l’estand d’ACCIÓ, va estar present l’Albert Colomer, vicepresident de BANC, qui va tenir l’ocasió de participar activament en aquesta sessió, parlant sobre l’ecosistema de les startups de Catalunya.

 

Celebració 30è aniversari del Global Telecom Women’s Network

Al vespre, l’equip de BANC va assistir al 30è aniversari del Global Telecom Women’s Network (GTWN) en nom de la EBAN, representant paneuropeo de l’ecosistema inversor que reuneix a més de 150 organitzacions, de més de 50 països. L’Albert Colomer forma part de la junta directiva de l’entitat des de la seva fundació.

Per celebrar l’aniversari del GTWN es va dur a terme un sopar de gala al Palau Requesens de Barcelona.

Els membres de GTWN han jugat un paper transformador en el lideratge de pensament en tots els sectors de la indústria i es va celebrar l’èxit de les seves executives femenines promovent la propera generació.