[:ca]El pasat dilluns 28 de febrer, l’equip de Business Angels Network de Catalunya va ser convidat, com a xarxa d’inversors privats, a la trobada de networking que va organitzar ACCIÓ, l’Open Innovation Challenge, destinat a que empreses i entitats trobin solucions innovadores per tal de resoldre els seus reptes tecnológics i així, tenir l’oportunitat d’aconseguir socis locals i internacionals.

En aquesta trobada que es va dur a terme de 16:30 a 18:00 a l’estand d’ACCIÓ, va estar present l’Albert Colomer, vicepresident de Business Angels Network de Catalunya, qui va tenir l’ocasió de participar activament en aquesta sessió, parlant sobre l’ecosistema de les startups de Catalunya.

 

Celebració 30è aniversari del Global Telecom Women’s Network

Al vespre, l’equip de Business Angels Network de Catalunya va assistir al 30è aniversari del Global Telecom Women’s Network (GTWN) en nom de la EBAN, representant paneuropeo de l’ecosistema inversor que reuneix a més de 150 organitzacions, de més de 50 països. L’Albert Colomer forma part de la junta directiva de l’entitat des de la seva fundació.

Per celebrar l’aniversari del GTWN es va dur a terme un sopar de gala al Palau Requesens de Barcelona.

Els membres de GTWN han jugat un paper transformador en el lideratge de pensament en tots els sectors de la indústria i es va celebrar l’èxit de les seves executives femenines promovent la propera generació.[:es]El pasado 28 de febrero, el equipo de Business Angels Network de Catalunya fue invitado, como red de inversores privados, al encuentro de networking que organizó ACCIÓ, el Open Innovation Challenge, destinado a que empresas y entidades encuentren soluciones innovadoras con tal de resolver sus retos tecnológicos y así, tener la oportunidad de conseguir socios locales e internacionales.

En este encuentro que se llevó acabo de 16:30 a 18:00 al stand de ACCIÓ, estuvo presente Albert Colomer, vicepresidente de Business Angels Network de Catalunya, quien tuvo la ocasión de participar activamente en esta sesión, departiendo sobre el ecosistema de las startups de Cataluña.

 

Celebración 30 aniversario del Global Telecom Women’s Network

Por la noche, el equipo de Business Angels Network de Catalunya asistió al 30 aniversario del Global Telecom Women’s Network (GTWN) en nombre de la EBAN, representante paneuropeu del ecosistema inversor que reúne a más de 150 organizaciones, de más de 50 países. Albert Colomer forma parte de la junta directiva de la entidad desde su fundación.

Para celebrar el aniversario del GTWN se llevó a cabo una cena de gala en el Palau Requesens de Barcelona.

Los miembros de GTWN han jugado un papel transformador en el liderazgo de pensamiento en todos los sectores de la industria y se celebró el éxito de sus ejecutivas femeninas promoviendo la próxima generación.[:]