[:ca]L’Àlex d’Espona, coordinador i Carlota Riba, consultora de Business Angels Network de Catalunya, realitzaran una sessió als alumnes de la facultat d’enginyeria, a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) sobre les distintes formes de finançament d’una start up i el seu procés d’inversió, donant importància a la funció i el perfil del Business Angel.  

L’assignatura forma als futurs enginyers que estan interessats a emprendre un negoci, en aquesta xerrada els alumnes podran aclarir els seus dubtes per tal d’ampliar la seva formació. 

La sessió es farà de manera presencial demà, 4 de març de 12:30 a 13:30 [:es]Àlex Espona, coordinador y Carlota Riba, consultora de Business Angels Network de Catalunya, realizarán una sesión a los alumnos de la facultad de ingeniería, en la Universidad Pompeu Fabra (UPF) sobre las distintas formas de financiación de una start up y su proceso de inversión, dando importancia a la función y el perfil del Business Angel.

La asignatura forma a los futuros ingenieros que están interesados ​​en emprender un negocio, en esta charla los alumnos podrán aclarar sus dudas para ampliar su formación.

La sesión se hará de manera presencial mañana, 4 de marzo de 12:30 a 13:30 [:]