[:ca]El passat dijous 17 de febrer, Business Angels Network de Catalunya va organitzar una nova presentació de projectes davant l’equip analista d’ENISA.

En aquesta ocasió va ser el projecte MAGOM qui va tenir l’oportunitat de rebre feedback, de forma personalitzada, augmentant així les seves possibilitats d’aconseguir finançament.

MANUFACTURES GOMA, societat constituïda en 1991, es una empresa dedicada a la fabricació de peces de cautxú i silicona per a diferents sectors: automobilístic, construcció i sanitari. Els productes automobilístics, sent MAGOM com a TIER 1 son principalment components dels motors de combustió per evitar el calor, les vibracions i el soroll del motor de combustió. Per altre part, a escala més baixa també fabrica ventoses y amortiguadors per al sector de la construcció i membranes per al sector sanitari.

BANC disposa d’experiència i contacte directe amb ENISA, per acompanyar-te en tot el procés i ajudar-te en la tramitació d’aquests ajuts.

Contacta amb nosaltres!![:es]El pasado jueves 17 de febrero, Business Angels Network de Catalunya organizó una nueva presentación de proyectos ante el equipo analista de ENISA.

En esta ocasión fue el proyecto MAGOM quien tuvo la oportunidad de recibir feedback, de forma personalizada, aumentando así sus posibilidades de conseguir financiación.

MANUFACTURAS GOMA, sociedad constituida en 1991, es una empresa dedicada a la fabricación de piezas de caucho y silicona para diferentes sectores: automovilístico, construcción y sanitario. Los productos automovilísticos, siendo MAGOM como TIER 1, son principalmente componentes de los motores de combustión para evitar el calor, las vibraciones y el ruido del motor de combustión. Por otra parte, a escala más baja también fabrica ventosas y amortiguadores para el sector de la construcción y membranas para el sector sanitario.

BANC dispone de experiencia y contacto directo con ENISA, para acompañarte en todo el proceso y ayudarte en la tramitación de estas ayudas.

¡Contacta con nosotros![:]