El passat dijous 17 de febrer, BANC va organitzar una nova presentació de projectes davant l’equip analista d’ENISA.

En aquesta ocasió va ser el projecte MAGOM qui va tenir l’oportunitat de rebre feedback, de forma personalitzada, augmentant així les seves possibilitats d’aconseguir finançament.

MANUFACTURES GOMA, societat constituïda en 1991, es una empresa dedicada a la fabricació de peces de cautxú i silicona per a diferents sectors: automobilístic, construcció i sanitari. Els productes automobilístics, sent MAGOM com a TIER 1 son principalment components dels motors de combustió per evitar el calor, les vibracions i el soroll del motor de combustió. Per altre part, a escala més baixa també fabrica ventoses y amortiguadors per al sector de la construcció i membranes per al sector sanitari.

BANC disposa d’experiència i contacte directe amb ENISA, per acompanyar-te en tot el procés i ajudar-te en la tramitació d’aquests ajuts.

Contacta amb nosaltres!!