[:ca]

Els emprenedors d’ ORAIN s’han reunit amb l’equip analista d’ENISA

Ahir dimecres 16 de febrer, va tenir lloc la presentació de la startup ORAIN, projecte adscrit a Business Angels Network de Catalunya, davant l’equip d’ENISA.

Aquestes trobades, individuals i personalitzades tenen, com a objectiu rebre feedback directe de l’equip d’ENISA, per augmentar així, les seves possibilitats d’aconseguir l’aprovació de la seva operació.

ORAIN Technologies dissenya, desenvolupa, programa i ven una plataforma i un hardware que permet una comunicació dinàmica entre les persones i les màquines d’autoservei.

BANC compta amb una gran experiència en l’assessorament i la transmissió d’aquestes ajudes.

Si necessites més informació, contacta’ns!![:es]

Los emprendedores de Orain se han reunido con el quipo analista de ENISA.

Ayer miércoles 16 de febrero, tuvo lugar la presentación de la startup ORAIN, proyecto adscrito a Business Angels Network de Catalunya, ante el equipo de ENISA.

Estos encuentros, individuales y personalizados tienen, como objetivo recibir feedback directo del equipo de ENISA, para aumentar así, sus posibilidades de conseguir la aprobación de su operación.

ORAIN Technologies diseña, desarrolla, programa y vende una plataforma y un hardware que permite una comunicación dinámica entre las personas y las máquinas de autoservicio.

Business Angels Network de Catalunya cuenta con una gran experiencia en el asesoramiento y la transmisión de estas ayudas.

Si necesitas más información ¡¡contáctanos!!

 [:]