El passat dimarts dia 08 i de forma virtual, BANC va organitzar la sessió informativa, AJUTS FINANCERS MICROBANK, en el marc del programa Emprèn Cat, amb el suport del Departament d’Empresa i Treball.

A la trobada hi va participar l’Elisabet Sauras, gestora de Negoci de MicroBank, qui va realitzar una xerrada per informar els emprenedors sobre les diferents línies de finançament que ofereix l’entitat.

Els emprenedors assistents van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà les diferents línies de microcrèdits i a la cloenda de la jornada van poder exposar i aclarir els seus dubtes, al torn de preguntes.

BANC és entitat col·laboradora de MicroBank i disposa d’una amplia experiència en l’assessorament i la tramitació d’aquests ajuts.

Si vols tirar endavant el teu projecte, contacta’ns!!