[:ca]El passat dimarts dia 08 i de forma virtual, BANC va organitzar la sessió informativa, AJUTS FINANCERS MICROBANK, en el marc del programa Emprèn Cat, amb el suport del Departament d’Empresa i Treball.

A la trobada hi va participar l’Elisabet Sauras, gestora de Negoci de MicroBank, qui va realitzar una xerrada per informar els emprenedors sobre les diferents línies de finançament que ofereix l’entitat.

Els emprenedors assistents van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà les diferents línies de microcrèdits i a la cloenda de la jornada van poder exposar i aclarir els seus dubtes, al torn de preguntes.

BANC és entitat col·laboradora de MicroBank i disposa d’una amplia experiència en l’assessorament i la tramitació d’aquests ajuts.

Si vols tirar endavant el teu projecte, contacta’ns!![:es]El pasado martes día 8 y de forma virtual, BANC organizó la sesión informativa, AYUDAS FINANCIERAS MICROBANK, en el marco del programa Empren Cat, con el apoyo del Departament d’Empresa i Treball.

En el encuentro participó Elisabet Sauras, gestora de Negocio de MicroBank, quien realizó una charla para informar a los emprendedores sobre las diferentes líneas de financiación que ofrece la entidad.

Los emprendedores asistentes tuvieron la oportunidad de conocer de primera mano las diferentes líneas de microcréditos y en la clausura de la jornada pudieron exponer y despejar sus dudas en el turno de preguntas.

BANC es la entidad colaboradora de MicroBank y dispone de una amplia experiencia en el asesoramiento y la tramitación de estas ayudas. 

Si quieres sacar adelante tu proyecto, contáctanos!![:]