[:ca]

Tornen les presentacions de projectes adscrits a Business Angels Network de Catalunya amb ENISA

Els projectes que cerquen finançament i volen tramitar un ajut ENISA, tenen la possibilitat de presentar, a través de Business Angels Network de Catalunya, les seves startups a l’equip analista d’ENISA.

Aquestes trobades, individuals i personalitzades, tenen com a propòsit rebre feedback directe de l’equip d’ENISA que avaluarà el seu projecte i augmentar així les seves possibilitats d’aconseguir l’aprovació de la seva operació.

ENISA compta actualment amb cinc línies de finançament: Jóvenes Emprendedores , Emprendedores, Crecimiento i les noves línies: AgroInnpulso i Emprendedoras Digitales.

Business Angels Network Catalunya disposa d’una àmplia experiència en l’assessorament i la tramitació d’aquests ajuts.

Alguns casos d’èxit ENISA aconseguits per Business Angels Network de Catalunya:

T’interessa sol·licitar un préstec ENISA aquest 2022?

Vols saber més? Contacta amb nosaltres!!

[:es]

Vuelven las presentaciones de proyectos adscritos a Business Angels Network de Catalunya con ENISA 

Los proyectos que buscan financiación y quieren tramitar una ayuda ENISA, tienen la posibilidad de presentar, a través de Business Angels Network de Catalunya, sus startups al equipo analista de ENISA.

Los encuentros, individuales y personalizados, tienen como propósito recibir feedback directo del equipo de ENISA que evaluará su proyecto y aumentará así sus posibilidades de conseguir la aprobación de su operación.

ENISA cuenta actualmente con cinco líneas de financiación: Jóvenes Emprendedores, Emprendedores, Crecimiento y las nuevas líneas: AgroImpulso y Emprendedores Digitales.

Business Angels Network de Catalunya dispone de una amplia experiencia en el asesoramiento y la tramitación de estas ayudas. 

Algunos casos de éxito de ENISA conseguidos por Business Angels Network de Catalunya:

¿Te interesa  solicitar un préstamo ENISA este 2022?

¿Quieres sabes más? ¡¡Contacta con nosotros!![:]