[:ca]Mitjançant el conveni de col·laboració subscrit amb MicroBank el passat any 2019, Business Angels Network de Catalunya ha ajudat al projecte ONservice Dental a gestionar i aconseguir un microcrèdit.

ONservice Dental fa localitzacions d’implants dentals per a fabricants d’estructures dentals. Ofereix una tecnologia patentada, altament especialitzada, que permet al dentista prendre mesures digitals de la boca del pacient sense ser invasiu.

Necessites finançament? T’ajudem a tirar endavant el teu projecte?

Posa’t en contacte i t’ha ajudarem a trobar finançament!

 [:es]A través del convenio de colaboración suscrito con MicroBank el pasado 2019, Business Angels Network de Catalunya ha ayudado al proyecto ONservice Dental a gestionar y conseguir un microcrédito.

ONservice Dental hace localizaciones de implantes dentales para fabricantes de estructuras dentales. Ofrece una tecnología patentada, altamente especializada, que permite al dentista tomar medidas digitales de la boca del paciente sin ser invasivo.

¿Necesitas financiación? ¿Te ayudamos a poner en marcha tu proyecto?

Ponte en contacto y te ayudaremos a encontrar la financiación que necesitas[:]