[:ca]El proper dimecres 01 de desembre, se celebrarà l’Espai Municipal Can Saleta, la jornada que uneix l’esport amb la tecnologia, Calella Sport City Lab, un esdeveniment de col·laboració i transferència de coneixement i innovació al voltant del món de l’esport.

Al transcurs de la jornada es desenvoluparan diferents activitats , amb la participació d’empreses públiques i privades, a més de emprenedors vinculats al mercat esportiu.

El programa començarà amb una benvinguda per part de Marc Buch Rigola, 1r Tinent d’Alcalde d’Esports i innovació. Seguidament l’Alfons Cornella, Fundador i president d’Infonomia, oferirà una conferència sobre Oportunitats d’innovació a la indústria esportiva.

En el marc d’aquesta jornada, sis projectes empresarials d’innovació en el món de l’esport, tindran l’oportunitat de presentar les seves propostes empresarials.

Finalitzarà la jornada amb un temps de networking entre tots els assistents.

Per saber més, clic aquí.[:es]El próximo miércoles 01 de diciembre, se celebrará el Espacio Municipal Can Saleta, la jornada que une el deporte con la tecnología, Calella Sport City Lab, un evento de colaboración y transferencia de conocimiento e innovación alrededor del mundo del deporte.

En el transcurso de la jornada se desarrollarán diferentes actividades, con la participación de empresas públicas y privadas, además de emprendedores vinculados al mercado deportivo.

El programa empezará con una bienvenida por parte de Marc Buch Rigola, 1er Teniente de Alcalde de Deportes e innovación. Seguidamente Alfons Cornella, Fundador y presidente de Infonomía, ofrecerá una conferencia sobre Oportunidades de innovación en la industria deportiva.

En el marco de esta jornada, seis proyectos empresariales de innovación en el mundo del deporte tendrán la oportunidad de presentar sus propuestas empresariales.

Finalizará la jornada con un tiempo de networking entre todos los asistentes.

Para saber más, clic aquí.[:]