El proper dimecres 01 de desembre, se celebrarà l’Espai Municipal Can Saleta, la jornada que uneix l’esport amb la tecnologia, Calella Sport City Lab, un esdeveniment de col·laboració i transferència de coneixement i innovació al voltant del món de l’esport.

Al transcurs de la jornada es desenvoluparan diferents activitats , amb la participació d’empreses públiques i privades, a més de emprenedors vinculats al mercat esportiu.

El programa començarà amb una benvinguda per part de Marc Buch Rigola, 1r Tinent d’Alcalde d’Esports i innovació. Seguidament l’Alfons Cornella, Fundador i president d’Infonomia, oferirà una conferència sobre Oportunitats d’innovació a la indústria esportiva.

En el marc d’aquesta jornada, sis projectes empresarials d’innovació en el món de l’esport, tindran l’oportunitat de presentar les seves propostes empresarials.

Finalitzarà la jornada amb un temps de networking entre tots els assistents.

Per saber més, clic aquí.