[:ca]La propera setmana, els dies 22 i 23 de novembre, se celebrarà a Barcelona la 26ª edició de l’ACCIÓ Startup Forum.

L’esdeveniment se celebrarà en el marc del Tech Spirit Barcelona, al llarg de les dues jornades estan programades diferents activitats per posar en contacte a inversors amb emprenedors.

El dia 23, tindrà lloc la ‘Catalan Pitch Competition’, on 24 projectes tindran l’oportunitat de presentar la seva proposta de negoci davant d’un públic inversor i representants de xarxes de business angels. Entre les empreses participants se seleccionarà a la Startup de l’any.

Durant aquests dos dies els assistents també tindran l’oportunitat d’assistir a diferents activitats i conferències , les ‘Fireside Chats’, amb la participació de ponents de primer nivell, com Enric Asunción, CEO de Wallbox, Anna Navarro Schlegel, Vice-Presidenta de Procore Technologies, entre d’altres.

BANC tindrà presencia a l’esdeveniment, participant com a xarxa d’inversors privats, a la sessió Startups to Funding, el principal networking del Tech Spirit Barcelona. Els emprenedors participants tindran el temps de reunir-se presencialment amb alguns dels inversors més representatius de Catalunya.

Més informació aquí[:es]La próxima semana, los días 22 y 23 de noviembre, se celebrará en Barcelona la 26ª edición de la ACCIÓ Startup Forum.

El evento se celebrará en el marco del Tech Spirit Barcelona, ​​a lo largo de las dos jornadas están programadas diferentes actividades para poner en contacto a inversores con emprendedores.

El día 23 tendrá lugar la ‘Catalan Pitch Competition’, donde 24 proyectos tendrán la oportunidad de presentar su propuesta de negocio frente a un público inversor y representantes de redes de business angels. Entre las empresas participantes se seleccionará la Startup del año.

Durante estos dos días los asistentes también tendrán la oportunidad de asistir a diferentes actividades y conferencias, las ‘Fireside Chats’, con la participación de ponentes de primer nivel, como Enric Asunción, CEO de Wallbox, Anna Navarro Schlegel, Vice-Presidenta de Procore Technologies, entre otros.

BANCO tendrá presencia en el evento, participando como red de inversores privados, en la sesión Startups to Funding, el principal networking del Tech Spirit Barcelona. Los emprendedores participantes tendrán la oportunidad de reunirse presencialmente con algunos de los inversores más representativos de Cataluña.

Más información aquí[:]