[:ca]Amb el suport de l’equip consultor de Business Angels Network de Catalunya, el projecte THISORD, ha aconseguit un microcrèdit a través de MicroBank.

BANC és, des del passat 2019, entitat col·laboradora que ajuda i assessora als emprenedors per elaborar l’informe necessari per accedir a l’ajut de MicroBank.

 

THISORD, és la primera App Xarxa Social amb un component de gamificació per a usuaris, component de creació de continguts per a influencers i component de màrqueting per a marques comercials.

 

Vols tirar endavant el teu projecte ? Et podem ajudar a trobar el finançament que necessites!

Posa’t en contacte i t’informarem![:es]Con el apoyo del equipo consultor de Business Angels Network de Catalunya, el proyecto THISORD, ha conseguido un microcrédito a través de MicroBank.

BANC es, desde el pasado 2019, entidad colaboradora que ayuda y asesora a los emprendedores para elaborar el informe necesario para acceder a las ayudas de MicroBank.

 

THISORD, es la primera App Red Social con un componente de gamificación para usuarios, componente de creación de contenidos para influencers y componente de marketing para marcas comerciales.

 

¿Quieres poner en marcha tu proyecto? ¡Te podemos ayudar a encontrar la financiación que necesitas!

¡Ponte en contacto y te informaremos!

 

 [:]