[:ca]Ja està oberta la convocatòria per a la 15a edició dels Premis Emprendedor XXI.

Aquesta iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne té com a objectiu identificar, reconèixer i acompanyar les joves empreses amb més potencial de creixement.

Els premis estan co-otorgats amb el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a través d’ENISA a Espanya i de Banco BPI a Portugal.

Impliquen pels premiats un  reconeixement i  una aportació econòmica però també l’accés a programes d’acompanyament internacional d’alt nivell , programes de mentoria i al Programa Day One Open Innovation

Si ets una microempresa o pime de base tecnològica i innovadora a Espanya o Portugal i has iniciat la teva activitat desprès de l’1 de gener de 2018, pots presentar la teva candidatura aquí

El període de presentació de candidatures finalitza el 3 de Desembre de 2021[:es]Ya está abierta la convocatoria  de la 15ª edición de los Premios Emprendedor XXI.

Esta iniciativa impulsada por CaixaBank a través de DayOne tiene como objetivo identificar, reconocer y acompañar a las jóvenes empresas con más potencial de crecimiento.

Los premios están co-otorgados con el Ministerio de Industria, Comercio y Turismo a través de ENISA en España y el Banco BPI en Portugal.

Implican para los premiados un reconocimiento y una aportación económica pero también el acceso a programas de acompañamiento internacional de alto nivel, programas de mentoría y al Programa Day One Innovation.

Si eres una microempresa o pyme de base tecnológica e innovadora de España o Portugal y has iniciado tu actividad a partir del 1 de enero de 2018, puedes presentar tu candidatura aquí

El periodo de presentación de candidaturas finaliza el 3 de diciembre de 2021

 

 [:]