BIZBARCELONA i el Saló de l’Ocupació preparen una nova edició presencial amb l’objectiu d’impulsar la reactivació de l’emprenedoria, els negocis i les oportunitats laborals, posant el focus en la innovació i el talent com a motors de transformació i garantia de futur per a la generació d’activitat econòmica i ocupació.

BANC, participarà una any més, al BIZBARCELONA. El proper dimecres 10 a les 14h, al Pavelló 8, BANC oferirà una conferencia, amb la participació de dos casos d’èxit, que explicaran la seva experiència i el procés que han seguit, per aconseguir el finançament i tirar endavant els seus projectes.

L’edició d’enguany se celebrarà del 9 al 11 de novembre en el recinte de Montjuïc. El programa inclou més de 150 activitat i 120 conferències, amb la participació de 180 ponents.

BANC et convida al BIZBARCELONA!

Registra’t aquí gratuïtament amb el codi: V4XND5MQ

Programa del BIZBARCELONA