[:ca]BIZBARCELONA i el Saló de l’Ocupació preparen una nova edició presencial amb l’objectiu d’impulsar la reactivació de l’emprenedoria, els negocis i les oportunitats laborals, posant el focus en la innovació i el talent com a motors de transformació i garantia de futur per a la generació d’activitat econòmica i ocupació.

BANC, participarà una any més, al BIZBARCELONA. El proper dimecres 10 a les 14h, al Pavelló 8, Business Angels Network de Catalunya oferirà una conferencia, amb la participació de dos casos d’èxit, que explicaran la seva experiència i el procés que han seguit, per aconseguir el finançament i tirar endavant els seus projectes.

L’edició d’enguany se celebrarà del 9 al 11 de novembre en el recinte de Montjuïc. El programa inclou més de 150 activitat i 120 conferències, amb la participació de 180 ponents.

BANC et convida al BIZBARCELONA!

Registra’t aquí gratuïtament amb el codi: V4XND5MQ

Programa del BIZBARCELONA

 [:es]BIZBARCELONA y el Saló de l’Ocupació preparan una nueva edición presencial con el objetivo de impulsar la reactivación del emprendimiento, los negocios y las nuevas oportunidades laborales, poniendo el foco en la innovación y el talento como motores de transformación y garantía de futuro para la generación de actividad económica y ocupación.

BANC, participará un año más, en el BIZBARCELONA. El próximo miércoles 10 a las 14h., en el Pabellón 8, Business Angels Network de Catalunya ofrecerá una conferencia, con la participación de dos casos de éxito, que explicarán su experiencia y el proceso que han seguido, para conseguir la financiación y poner en marcha sus proyectos.

El BIZBARCELONA se celebrará del 9 al 11 de noviembre en el recinto de Montjuïc. El programa incluye más de 150 actividades y 120 conferencias, con la participación de 180 ponentes.

¡BANC te invita al BIZBARCELONA!

Regístrate aquí gratuitamente con el código: V4XND5MQ

Programa del BIZBARCELONA[:]