[:ca]El proper 9 de novembre la Cecot celebrarà una nova edició de la Nit de l’Empresari, esdeveniment amb més de 25 anys d’història, que reconeix la tasca que fan les empreses catalanes per mantenir viu el teixit productiu, industrial i econòmic del nostre país.

En el transcurs de la Nit de l’Empresari d’enguany es coneixeran els guanyadors i guanyadores dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2021.

Entre les diferents categories, a les que poden optar les empreses candidates, es troba, impulsada pel Cercle de Joves Empresaris amb el suport de Business Angels Network de Catalunya, la de MILLOR JOVE INICIATIVA EMPRESARIAL.

Aquest Reconeixement Cecot té per objectiu reconèixer la tasca d’aquelles persones empresàries i emprenedores que, sent joves, amb el seu esforç i dedicació aconsegueixen arrencar nous projectes empresarials.

Bases i categories Reconeixements Cecot 2021[:]