[:ca]Mitjançant el conveni de col·laboració subscrit amb MicroBank el passat any 2019, la xarxa Business Angels Network de Catalunya continua ajudant als emprenedors a trobar el finançament que necessiten.

En aquesta ocasió a l’start-up LOB Tech.

LOB Tech és una App que fent servir Machine Learning i Intel·ligència Artificial permet millorar la forma de jugar al pàdel. Mitjançant la App LOB Tech, els jugadors de pàdel obtenen estadístiques de partit i un anàlisi tàctic i tècnic en temps real al seu dispositiu mòbil.

Necessites finançament? Vols conèixer els ajuts MicroBank?

Posa’t en contacte i t’ha ajudarem a trobar finançament![:es]A través del convenio de colaboración suscrito con MicroBank el pasado 2019, Business Angels Network de Catalunya continúa ayudando a los emprendedores a encontrar la financiación que necesitan.

En esta ocasión a la start-up LOB Tech.

LOB Tech es una App que, utilizando Machine Learning e Inteligencia Artificial, permite mejorar la forma de jugar al pádel. Mediante la App LOB Tech, los jugadores de pádel obtienen estadísticas de partido y un análisis táctico y técnico en tiempo real en su dispositivo móvil.

¿Necesitas financiación? ¿Quieres conocer las ayudas MicroBank?

Ponte en contacto y te ayudaremos a encontrar la financiación que necesitas.

 

 [:]