[:ca]Aquest estiu, INBOUND COLOURS, ha aconseguit un microcrèdit a través de MicroBank, ajudat per BANC.

BANC és, des del passat 2019, entitat col·laboradora que ajuda i assessora als emprenedors per elaborar l’informe necessari per accedir a l’ajut de MicroBank.

Inbound Colours és una nova agència de màrqueting digital especialitzada en Inbound Màrqueting, Màrqueting de Continguts i Màrqueting Automation.

La seva missió és atreure usuaris per augmentar el trànsit de visites a un web, convertir els visitants en subscriptors o leads i , mitjançant continguts de qualitat i accions de marketing automation, convertir-los en clients.

 

T’ajudem a trobar finançament? Posa’t en contacte i t’informarem![:es]Este verano, INBOUND COLOURS, ha conseguido un microcrédito a través de MicroBank, ayudado por BANC.

BANC es, desde el pasado 2019, entidad colaboradora que ayuda y asesora a los emprendedores para elaborar el informe necesario para acceder a las ayudas de MicroBank.

Inbound Colours es una nueva agencia de marketing digital especializada en Inbound Marketing, Marketing de Contenidos y Marketing Automation.

Su misión es la de atraer usuarios para aumentar el tránsito de visitas a una web, convertir a los visitantes en subscriptores o leads y, mediante contenidos de calidad y acciones de marketing automation, convertirlos en clientes.

¿Te ayudamos a encontrar financiación? !Ponte en contacto y te informaremos!

 [:]