[:ca]BANC, col·labora a la nova edició dels Premis Creatic, convocats per el TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró, amb el suport de diverses empreses i institucions.

Per 21è any consecutiu els Premis Creatic reconeixeran a les millors iniciatives empresarials en l’àmbit de la tecnologia i la innovació, per tal de promoure i donar suport a nous projectes innovadors, oferint suport financer, logístic i d’acceleració.

La convocatòria per presentar els projectes interessats ja està oberta i el termini finalitzarà el dia 5 d’Octubre de 2021 a les 15h.

Requisits dels projectes per participar-hi :

  • Els projectes hauran de ser innovadors i/o tecnològics
  • Tenir per objectiu la creació d’una empresa, a partir d’una idea madura propera al mercat o, si aquesta ja existeix l’empresa, haver iniciat l’activitat aquest mateix any 2021
  • Fixar el domicili fiscal de la futura empresa, o empresa ja existent, a la ciutat de Mataró

La convocatòria dels Premis Creatic d’enguany consta dels següents reconeixements:

 

Més informació i inscripcions[:es]BANC, colabora en una nueva edición de los Premis Creatic, convocados por el TecnoCampus y el Ayuntamiento de Mataró, con el apoyo de diversas empresas y instituciones.

Por nuevo año consecutivo los Premis Creatic reconocerán a las mejores iniciativas empresariales en el ámbito de la tecnología y la innovación, para promover y apoyar nuevos proyectos empresariales, ofreciendo apoyo financiero, logístico y de aceleración.

La convocatoria para presentar los proyectos interesados ya está abierta y el plazo finalizará el día 5 de  octubre de 2021 a las 15h.

Requisitos de los proyectos para participar:

  • Los proyectos deberán ser innovadores y/o tecnológicos.
  • Tener por objetivo la creación de una empresa, a partir de una idea madura próxima al mercado o, si ya existe la empresa, haber iniciado la actividad este mismo año 2021.
  • Fijar el domicilio fiscal de la futura empresa, o empresa ya existente, en la ciudad de Mataró.

La convocatoria de los Premis Creatic consta de los siguientes reconocimientos

Más información e inscripciones

 [:]